sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Kiitos Katleena ja Lotta!

Tämän blogin kirjoittamisen on mahdollistanut Katleena Kortesuo ja Lotta Linko. Haluan kiittää näitä fiksuja ja ammattinsa osaavia naisia, kaikesta avusta mitä olen verkkoasioissa heiltä saanut.

Katleena on tietokirjailija ja viestintäkonsultti. Hän neuvoi miten blogi avataan, ja opetti toiminnat joita käyttäen Mari, ja minä pystymme tätä blogia ylläpitämään. Katleena on niin innostava ja valoisa persoona, että sain rutkasti ideoita, ja lisää intoa kirjoitusharrastukseeni. Häneltä ilmestyi juuri joulun alla loistava kirja nimeltään "Sano se someksi", se on välttämätön luettava yrittäjälle, joka aikoo selvitä nykypäivän vaatimuksista.

Lotta on Hamk:n verkkoviestintäpäällikkö, ja hän myös oli mukana synnyttämässä Purkkiarmeijan komentajaa. Lotan huumori, ja terävät oivallukset toi uskallusta kirjoituksiini. Teen myös yhteistyötä hänen kansaan jatkoseurannassa, seuraamme mitä tuloksia syntyy, kun kaltaiseni pieni palvelualanyrittäjä lähtee aktiivisesti mukaan sosiaaliseen mediaan. Toivon, että näistä kokemuksista olisi tulevaisuudessa hyötyä myös muille yrittäjille.

Toivotan Katleenalle ja Lotalle hyvää alkavaa vuotta 2011 ja kiitos!

1 kommentti:

  1. Kiitos itsellenne Inkku ja Mari! On ollut tosi mukava projekti saada blogi pystyyn. :)

    VastaaPoista