keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Vartalokin tarvitsee kosteutta

Nyt viimeistään on se vaihe vuodesta, kun vartalonkin ihoa pitää alkaa rasvaamaan. Yleensä suomalaiset eivät hoida vartalon ihoa kovinkaan paljoa. Se selviää myyntitilastoista, vartalovoiteet on ihan kosmetiikka myynnin hännillä. Ehkä ei koeta tarvetta kaunistaa vartalon ihoa koska se näkyy, vaan muutaman kuukauden vuodessa.  Juuri se, että vartalon iho meillä saa niin harvoin ilmaa ja aurinkoa, olisi tärkein syy rasvata sitä.

Vartalon ihon rasvaaminen on mielestäni välttämätöntä terveyden hoitoa. Kuiva iho vaatii ehdottomasti talvella lisäkosteutta ja hellävaraista pesua, muuten syntyy ihottumaa. Moni on varmaan kokenut kuivuudesta johtuvaa kutinaa ja kirvelyä, ja se on todella epämiellyttävää. Saati sitten, jos on kysymys sairaaloisen kuivasta ihosta eli atopiasta.

Dermalogican vartalovoide Body Hydrating Cream (473ml 77 € ) on eniten palkittu Dermalogican tuote. Se on ohut, kevyt ja hyvin imeytyvä voide, joka sisältää runsaasti kosteutta sitovia tehoaineita. Useiden maiden allergialiitot ja lehdistö on valinneet tuotteen parhaaksi vartalovoiteeksi.Sitä se on myös meidän asiakkaiden mielestä. Varsinkin kun voiteessa ei ole mitään hajusteita, joita melkein kaikissa vartalovoiteissa on. Näin myös hajusteherkkä voi voidetta käyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti