lauantai 26. helmikuuta 2011

Varo kopio kosmetiikkaa!

Moni kuluttaja ei ole varmaankaan edes tullut ajatelleeksi, että kosmetiikkaa kopioidaan. Kuitenkin totuus on, että kosmetiikkaa kopioidaan erittäin paljon, niinkuin lääkkeitä ja parfyymejäkin. Varsinkin kun verkkokaupat ovat lisääntyneet, niin kopioiden myyminen on entistä helpompaa. Kopiotuotteiden kärjessä on tietotekniikka, kosmetiikka, vitamiinit ja lääkkeet. Dermalogica on yksi eniten kopioiduista kosmetiikkatuotteista.

Jos Dermalogicaa ostaa verkkokaupasta, niin kannattaa kiinnittää huomiota hintaan, jos sadan euron tuote maksaa parikymppiä, niin kyse on aina kopiosta. Netissä löytyy monia laajoja verkkokauppoja, joissa on kaikki viralliset vakuutukset, että kauppa on tavaran toimittajan oma. Näihin ei ole mitään luottamista. Esimerkiksi Dermalogican tuottaja konserni ei pidä ollenkaan omaa verkkokauppaa. Jotkut kaupat on ihan asiallisia ja aitoa tavaraa myyviä, niin kuin meidän oma verkkokauppa.

Jos epäilee saaneensa kopiotuotteen sitä ei kannata missään nimessä käyttää. Tuote voi sisältää mitä kummallisempia iholle vaarallisiakin aineita. Suurin osa kopioista tulee Kiinasta tai Koreasta, ja pullojen sisältö ei edes yritä jäljitellä alkuperäistä tuotetta. Ainostaan pakkaus on prikulleen sama kuin aidoissakin tuotteissa. Kosmetiikka ostoksissa kannattaa suosia kotimaisia verkkokauppoja, jos tuotteessa on jotain vikaa on helpompi saada yhteys tuotteen toimittajaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti