sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Ihon kiiltämisen poistaa Clearing Mattefier

Olemme paljon saaneet kiitosta Dermalogican rasvoittuvan ihonhoitolinjasta Medibacista ja varsinkin Clearing Mattefieristä ( 40ml, 66 €). Se on ohut geelimäinen voide joka sulaa ihonpintaan. Vaikutukseltaan se tasapainottaa ihon rasvoittumista, ja estää mustapäiden syntymistä. Ennen kaikkea se on tarkoitettu poistamaan ihon kiiltoa, se sitoo öljyisen talin, ja pitää ihon täysin mattapintaisena. Tuote sopii myös hyvin meikin alle.

Clearing Mattefier levitetään ensimmäiseksi puhtaalle iholle, ja sen päälle ihotyypin mukainen päivävoide. Pelkiltään käytettynä sen kosteuttava vaikutus ei riitä, vaan aina tarvitaan kosteusvoide lisäksi. Olen saanut todella monelta kehuja tuotteesta, koska ihon kiiltely on monelle ongelma, ja aiemmin siihen ei oikein ollut mitään apua. Myös meikki näyttää paljon paremmalta kun iho pysyy mattana, ja iho ei ala näyttämään päivän aikana epäsiistin rasvaiselta.

Tuotetta kannattaa kokeilla. Ellet ole paikkakuntalainen, verkkokauppamme palvelee sinua. Nyt tilaukset lähetetään ilman postikuluja ja toimituskuluja, eli saat tuotteet samaan hintaa, kuin asiakkaat jotka voivat hakea aineet suoraan meiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti