sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Tunnetko ahtaanpaikankammoa?

Aina kun meille tulee uusi asiakas hän täyttää esitietolomakkeen, jossa kysytään ihoon liittyviä asioita. Siellä on myös kysymys, oletko koskaan kokenut ahtaanpaikankammoa. Emme kysele sitä uteliaisuutta, että minkähänlaisia kammoja tällä asiakkaalla on, vaan siihen on selvä syy.

Ahtaanpaikankammo on aika selittämätön tunne, ja se voi iskeä missä vaan. Sen kaikki tietää, että se on aivan kamala paniikin tunne. Kasvohoidon aikana saattaa erittäin herkille ihmisille tulla kelju olo, kun laitamme naamion, ja silmien päälle pumpulikompressit. Yleensä siinä nukuttaa, mutta jotkut saattavat kokea sen ahdistavana. Tämä on parasta selvittää, ja kysyä etukäteen. Jos tunne on epämiellyttä, voidaan pumpulit jättää pois, jotta pystyy katselemaan ympärilleen.

Jotkut asiakkaat eivät halua jäädä yksin hoitohuoneeseen, ja kun sekin asia on selvitetty etukäteen, niin se ei ole ongelma, kosmetologi ei silloin poistu hoitohuoneesta naamion ajaksi. Kun kaikki hoitoon liittyvät asiat on selvitelty etukäteen, jokainen asiakas saa haluamansa kaltaisen hoidon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti