tiistai 17. toukokuuta 2011

Kosmetologi ja oma iho

Aika usein asikkaani kysyvät miten hoidan omaa ihoani. Jos joku saa tästä ohjeita ja vinkkejä oman ihonsa hoitoon, listaan tuotteitani tässä.

Ihoni on todella kuiva, ja siten ohut ja helposti rypistyvä. Mari tekee minulle kasvohoidon noin kerran kuussa, mutta hyvä kotihoito on ehdottomasti ihonhoidon perusta. Olen laiska, ja haluan ihonhoidon olevan nopeaa, helppoa, mutta tehokasta.

Puhdistusaineena käytän Ultra calming cleanseria ja Tri-active cleansea. Sen jälkeen kun Tri-active cleanse tuli markkinoille se on ollut lempi putsarini, koska se kuorii hiukan. Vanhenevalle iholle kuorinta on tärkein hoito. Silmämeikin poistan aina silmämeikin poistoaineella, Eye Make-Up Removerilla mikä on paras koskaan käyttämäni silmämeikin poistoaine. Puhdistusta täydentämään käytän Antioxidant Hydramistia.

Aamuisin käytän, vähintään joka toinen aamu, Daily resurfaceria joka on lievästi kuoriva  ja kosteuttava tehotiiviste. Daily Resurfacer on ehdottomasti mieleisin tuotteeni Dermalogicalla, sitä käytän vuoden ympäri, lähes joka päivä. Silmänympärysvoiteena aamuisin käytän Total eye carea, ja yöksi laitan uutta Eye reversal complexia, joka on vaikuttanut todella paljon helposti turpoaviin luomiini.

Päivävoiteena, näin aurinkoisena aikana käytän Dynamic skin recoverya sk 30, joka on myös tosi kiva meikin alle. Yöksi laitan Extra Firming geelin joka on kiinteyttävä, ja kosteuttava ja sen päälle levitän Pure Night yövoiteen. Sekä Pure Night yövoiteeseen ja Dynamic skin recovery päivävoiteeseen sekoitan aina Extreme C jauheen. Se korjaa parhaiten UV säteilyn aiheuttamia haittoja.

Pidän UV säteilyä pahimpana haittana iholle. Itse vältän aurinkoa kuin ruttoa. Pysyn aina pois suorasta auringon paisteessa, en edes pidä voimakkaasta auringosta. Hoitotuotteilla pyrin kaikin tavoin vähentämään UV säteilyn haittoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti