perjantai 6. toukokuuta 2011

Rasvoittuvan ihon keväthoito

Jos .ihollasi on taipumus rasvoittua, niin kevät on se aika, kun ihonhoidossa pitää aktivoitua. Jos ihonhoidon laiminlyö näin rankan talven jälkeen, on kesällä ja viimeistään syksyllä kahta pahemmat ongelmat.

Talven aikana myös rasvaiselle iholle on kerääntynyt kuiva, ihohuokosia tukkiva kalvo. Tämä pitää ehdottomasti hoitaa pois, muuten alkaa finnejä ja tulehduksia syntyä. Kun lämmin ilma ja hiki alkaa lisätä ihon talineritystä, ja pinta on tukossa kuolleista solukoista, ihoon alkaa syntyä finnejä. Paras, ja ainoa konsti tilanteen hoitoon on kunnon puhdistava kasvohoito. Pelkällä kotikuorinnan tehostamisella tilannetta ei enään hoideta.

Neuvoisinkin varaamaan ajan ihonpuhdistukseen, paras mahdollinen olisi Täydellinen kasvohoito ( 1,5t 105 €), siinä aikuinen iho saisi monipuolisen hoidon. Täydellisessä kasvohoidossa tehdään kaikki mahdollinen mitä yhdellä kertaa voi tehdä.

Nuorelle iholle , tai miesten iholle, olisi sopivin Teinipuhdistus (1t, 66€). Siinä painotetaan ihon mekaanista puhdistusta, mutta hoito ei riitä yli 25-vuotiaan iholle.

Käy nettisivuilla  http://www.kauneushoitolainkeri.fi/  katsomassa hoitohinnastoa ja varaa oma aikasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti