sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Ripsiväri loppuunmyyty!

Youngbloodin uusi ripsiväri Mineral mascara ( 36 € ) on ollut todellinen menestys. Se myytiin meiltä loppuun alle viikossa, nyt lisää on tulossa ensi viikon alussa.

En ihmettele tätä ollenkaan, koska se on paras ripsiväri mitä olen koskaan käyttänyt. Kolmenkymmenen työvuoteni aikana meillä on ollut myynnissä useita erilaisia ripsivärejä. Koskaan en ole oikein voinut hehkuttaa täysin niiden puolesta, aina  niistä pitäminen on ollut mielipidekysymys.

Ripsiväri on niin "joka naisen" meikki, että kaikilla on siitä oma mielipiteensä. Yleensä totutaan johonkin tuotteeseen, eikä enää haluta muuta. Nyt tämä mineraalipigmenttiin perustuva rispsiväri omaa kaikki ne ominaisuudet mitä hyvältä ripsiväriltä voidaan vaatia.

Suuri asia on se, että mineraalipigmenttiin perustuva Mineral mascara on erittäin hellävarainen. Siinä on mahdollisimman vähän ylimääräisiä aineita. Hajusteet, ja säilöntäaineet ovat yleensä ne jotka eniten ärsyttää silmää tai silmänympärysihoa.

Mineral mascara on vesiliukoinen ja se lähtee ihan puhdistusmaito pesulla. Muistutan kuitenkin, että silmänympärysiholle on parasta, kun silmämeikki poistetaan siihen tarkoitetulla aineella. Dermalogican Eye make-up remover on ihan erinomainen silmämeikin poistoaine. Se ei ole pelkästään pesuaine, vaan siinä on paljon hoitavia aineita, jotka kosteuttavat ohutta ja kuivaa silmänympärysihoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti