perjantai 13. toukokuuta 2011

Suojaudu siitepölyltä

Kevät on ihanaa aikaa, mutta se tuo paljon ongelmia allergikoille. Jos iho on vähänkin herkkä, siitepöly ja katupöly on sietämätön rasite iholle.

Silloin kun kysymys on vaikeasta allergiasta tarvitaan tietenkin kortisoneja ja muita lääkkeitä. Heidän on parasta noudattaa lääkärinsä ohjeita. Kun kysymys on lievästä herkkyydestä ja ohuesta ihosta, silloin turvaudutaan kosmetologin apuun. Moni omakotiasuja alkaa keväisin haravoida, ja pöllyttää multaista nurmikkoa. Tämä multapölly rasittaa kaikkien ihoa. Se on kuin hiekkapuhallus iholle, lisättynä vielä homeitiöillä ja siitepölyillä.

Hyvin hoidettu iho kestää rasituksen aina paremmin kuin hoitamaton. Kasvohoito on parasta tehdä viimeistään keväällä. Oikein valitut hoitotuotteet auttaa myös paljon. Parasta mitä voin suositella on BARRIER REPAIR. Aivan ihana suojaava voide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Voide levitetään kosteusvoiteen päälle aamulla, ja illalla. Se sulaa ihon rakenteeseen, ja jättää sileän suojaavan pinnan.

Tämän tyyppistä suojaavaa voidetta ei ole muilla kosmetiikkasarjoilla kuin Dermalogicalla. saamme paljon kehuja asiakkailtamme, jotka ensimmäistä kertaa kokeillee Barrier Repairia. Se on myös verkkokauppamme suosikkituote.

BARRIER REPAIR 40ml 62€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti