keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Youngbloodilta uusi ripsiväri

Youngbloodin mineraalimeikkisarjaan tulee tasaiseen tahtiin uusia tuotteita. Tänään saimme uuden ripsivärin myyntiin, ja ensi viikolla tulee uusi meikkivoidelaatu.

Youngbloodin meikkituotteet ovat mullistaneet meikkimaailman täysin. Heidän käyttämänsä mineraalipigmentti, on muuttanut meikkien laadun huomattavasti entistä paremmaksi. Mineraalipigmentin ansiosta, kaikki helpoiten ärsyttävät aineosat on pystytty poistamaan. Mineral mascara mullistaa ripsivärimarkkinat täysin. Se on ehdottomasti paras kokeilemani ripsiväri.

Mineral mascara pysyy hyvin eikä karise tai leviä silmänympärille, mutta on täysin vesiliukoinen. Siinä on ripsiä pidentävä vaikutus, ja se on helppo käyttää hyvin muotoillulla ripsiharjalla. Tuotteessa ei ole hajusteita, ei synteettisiä väriaineita, eikä parabeeneja. Se on hellävaraisin ripsiväri mitä markkinoilta löytyy.

Pitäisi ehkä varoittaa tuotteen käytöstä, sen kanssa käy samoin kuin muidenkin Youngbloodin meikkien kanssa. Kun olet kerran niitä kokeillut, et enää kelpuuta mitään muuta tuotetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti