lauantai 18. kesäkuuta 2011

Kissakoti Kattilan karvaturrit

Kävin loppuviikolla Kissakoti Kattilassa, ja se on sentäs ihana paikka. Siellä on tällä hetkellä noin 60 kissaa. Kun sinne menee, niin heti ei huomaa, kuin muutaman kissan. Sitten kun alkaa katsella ympärilleen, ja niitähän on joka paikassa. Arimmat kissat oleilee katonrajassa, hyllyillä, ja katselevat siellä tulijoita.

Oli ihana nähdä katonrajassa neljän kissan porukka, jotka nukkuivat kasassa. Kun niille juttelin, niin neljä naamaa nousi katsomaan, mitä se nainen höpöttää. Hämeenlinnan Eläinsuojeluyhdistys tekee upeaa työtä, kun on pystynyt pitämään Kattilan toiminnassa ainoastaan hyväntekeväisyys varoilla. Myös työllistäjänä se on merkittävä, koska siellä on työllistämistuella parikin työntekijää. Myös kriminaalihuollon nuoria on siellä joskus, he korvaavat työllään sakkojaan yms.

Nyt siellä oli pari reipasta tyttöä noin 11-13 vuotiaita, jotka hienosti osasivat selittää kuka kissa on kukakin, ja miten niitä hoidetaan. Loistavaa työtä nuorten kanssa, moni heistä on saanut kipinän omasta ammatistaan, ja nyt moni "entinen Kattilalainen" onkin eläinlääkäri, tai eläintenhoitaja.

Jos olette innostuneet auttamaan Kattilaa, niin me myymme täällä kauneushoitolassa itsetekemiäni postikortteja 3 € kappale, ja koko raha menee suoraan Kattilan tilille. Jos joku haluaa niitä myyntiin johonkin tapahtumaan, jossa haluaa niitä myydä, niin siitä voi sopia kanssani. Olen niin innostunut postikorttiaskartelusta, että niitä riittää useammallekin myyjälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti