keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Paikallishoito finneille

Dermalogican rasvoittuvan ihon hoitolinjaan kuuluva Concealing Spot Treatment ( 42 €) on uudistunut. Tuotteeseen on lisätty Carob-siemen uute, jota saadaan Johanneksenleipäpuusta. Carob-siemen uute ehkäisee ja rauhoitaa  tulehduksia, puhdistaa ja kosteuttaa sekä nopeuttaa finnien parantumista.

Concealing Spot Treatment on samalla peittävä, ja sitä käytetään paikallisesti finnien päälle. Siinä vaiheessa, kun finni on vasta nousemassa, niin sen saa estettyä, käyttämällä siihen heti paikkallistuotetta. Tuote on siitä hyvä, että se sisältää hiukan peittävää mineraalipigmenttiä, joka estää finnien näkymistä. Se ei kuitenkaan ole mikään meikki, vaan hoitava tehoaine.

Uutuus tuotteen ostaessasi saat kaupan päälle pienen koon Overnight Clearing Geliä, 15 ml tuubin. Overnight Clearing Gel ( 50 ml 65 €) on meidän tehokkain hoitoaine rasvoittumiseen. Se on ohut geelimäinen aine joka käytetään yövoiteen tavoin. Tuote on lääkemäinen vaikutukseltaan, ja estää ihon rasvoittumista ja finnien syntymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti