lauantai 23. heinäkuuta 2011

Antibioottien vaikutus ihoon

Nykypäivänä lähes kaikki ihmiset syövät yhden tai kaksi antibioottikuuria vuodessa. Oli kyseessä flunssa tai joku vakavampi tulehdus antibiootit on loistava apu. Kuitenkin niillä on aina sivuvaikutukset.

Asiakkaiden olisi hyvä muistaa sanoa kosmetologille, jos ovat syöneet antibioottikuurin viimeisen kuukauden aikana. Vakio asiakkaalla yleensä sen näenkin, että jotain erityistä on tapahtunut. Tietysti sairaus mihin lääke on tarkoitettu on myös vaikuttanut ihoon.

Yleensä antibiootti kuivattaa ihoa, ja tekee sen herkäksi punoittelemaan. Myös aineenvaihdunta hidastuu, ja turvotusta syntyy, varsinkin silmienympärille. Tällöin on hyvä lisätä juomista, koska tässä tapauksessa, juominen nopeuttaa antibioottien poistumista elimistöstä.

Aina tällaisessa poikkeustilanteessa on hyvä tehdä kasvohoito, tai muuten lisätä ihonhoitoa. Hyvä tehohoito ihan kaikille ihotyypeille on Skin Hydrating Booster ( 92€), se parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Jos sairauteen on liittynyt kuume, se kuivattaa ihoa kaikista pahiten. Yleensä silloin paras korjaaja on kasvohoito. Kasvohieronta poistaa kudoksesta aineenvaihdunta jätteet, ja imeyttää kosteuttavat aineet syvälle ihoon. Tästä on sitten hyvä jatkaa kotihoitotuotteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti