tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kuninkaallista kynsilakkaa

Meillä on ollut useita vuosia myynnissä amerikkalainen kynsilakkasarja Essie, se on meillä Hämeenlinnassa yksinmyynnissä. Pidän Essien kynsilakkoja parhaina mitä koskaan olen käyttänyt. Toisaalta ainahan sanon, että se ja se tuote meiltä on paras mahdollinen. Näin se kuitenkin on, itsenäisenä yrittäjänä, joka ei ole tehnyt taloudellisia sitoumuksia mihinkään maahantuojaan, voin valita myyntiin, juuri sen tuotteen mitä itse pidän parhaana. Nyt vuosien työn jälkeen, voin sanoa, että meille on kerääntynyt myyntiin vain parhaita tuotteita.

Mutta takaisin Essien ja kynsilakkoihin. Essien kynsilakat pysyy, erittäin hyvin, ja se tekee niistä ylivertaiset. Mitään ihmettä ei kuitenkan pidä odottaa. Yleensä huono kynsilakka kestää omilla kynsilläni yhden työpäivän verran. Essien lakkaa käyttämällä lakkaan kynteni vain kaksi kertaa viikossa, mutta värilakkaa pitää aina laittaa kaksi kerrosta.

Essie lakat ovat myös brittien kruunuperillisen Williamin vaimon Katen suosikki. Morsiusmeikissään hän käytti lakkana Allure nimistä väriä. Allure on hyvin läpikuultava helmen vaalea, ja sopii morsiammelle erittäin hyvin.

Asiakkaillamme kestosuosikit ovat Pink Lemonande ja Pink Diamond, joka ovat pastellihelmiäisiä, ja sopivat hyvin arkikäyttöön. Kesän muotiväri on Sea Breeze, joka on aika jännä nudeväri, se sopii myös arkeen ja juhlaan. Omia suosikkejani näin kesällä on kirkas helmiäisoranssi Life Saver, sekä pehmeä helmiäispunainen Click It Or Ticket.

Kynsilakan hinta on 21 € ja värisävyjä on yli sata, joista meillä on myynnissä noin 30 parasta väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti