sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Purkinpohjat tyhjiksi

Kosmetiikan kanssa kannattaa olla säästäväinen, ja käyttää purkit loppuun asti. Dermalogican tuubit on helppo leikata saksilla poikki, ja kaapia putki takuulla tyhjäksi. Näin teen myös pienille silmänympärysvoidetuubeille. Tuubeihin jää noin viikon käyttöerä, mikä ei enää tule pusertamalla ulos.

Mitään Dermalogican pumppupulloja ei kannata yrittää rikkoa, koska ne menee aivan tyhjiksi. Pure Light ja Dynamic Skin Recovery esimerkiksi on pakattu pumppupulloihin, joissa välipohja nousee ylöspäin joka painalluksella. Sinne ei todellakaan jää mitään. Olen itse suurella vaivalla rikkonut muutaman näistä pumppupulloista, ja todennut sen omin silmin.

Suomalainen on kuitenkin sellainen, ettei usko ennen kuin näkee. Olen kuullut asiakkailta monia kivoja tarinoita, kun he väellä ja voimalla rikkovat pulloja, todetakseen vain, että Inkeri oli sittenkin oikeassa.

Jos nyt kuitenkin haluatte asian itse todeta, olkaa varovaisia. Pumppupullot kun ei ole tarkoitettu rikottavaksi, ne on todella hankala avata. Varokaa siis, ettette satuta itseänne rikkoessanne pulloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti