sunnuntai 14. elokuuta 2011

Auringon haitat iholla voi korjata

Keväällä varoitettiin, että UV-säteily oli poikkeuksellisen voimakasta, verrattuna muihin keväisiin. Valitettavasti se on aivan totta, näin sen asiakkaiden ihoilla jo heinäkuussa. Varsinkin kuiva, ja ohut ihoisten asiakkaiden ihot oli samassa kunnossa, kuin yleensä vasta elo-syyskuulla.

Voimakas säteily nopeutti lyhyessäkin ajassa ihosolukon kuolemaa niin, että ihon pintaan syntyi paksu, kuollut solukko kerros. Kosteusvoiteet eivät kunnolla läpäisseet kuollutta solukkoa, joten voiteiden vaikutus jäi heikoksi. Helteellä oli hiki kaiken aikaa, ja kasvojen iho oli hiestä märkä. Hiki huuhteli ihon omaa kosteutta pois, aivan kuin olisi seissyt suihkussa.

Yleensä ihot ovat hyvässä kunnossa tähän vuoden aikaan, mutta nyt ja viime kesänä tilanne on erilainen. Kasvohoitojen tarve on suuri, ja se näkyy poikkeuksellisen täysinä työpäivinä. Moni asiakas palaa kesälomlta töihin, mutta kuiva, hilseilevä iho ei näytä hyvältä. Siistiä meikkiä ei oikeastaan saa tehtyä hilseilyn vuoksi, ja moni haluaa hoitaa ihonsa ennen työhön menoa.

Kotikäytössä loistava hoitoaine säteily vaurioita korjaamaan on MULTIVITAMIN CONCENRATE ( 45 kpl, 90€). Pakkauksessa on 45 kappaletta yksittäispakattuja kapseleita, joiden sisältö levitetään yöksi iholle, ja sitten yövoide päälle. Kapselit on loistava C-vitamiini paukku iholle. Suomalaisetkin ihotautilääkärit ovat todenneet, että antioksidanttpitoisilla hoitoaineilla, voi korjata UV-säteilyn haittoja parikin kuukautta auringonoton jälkeen. C-vitamiini on tehokkain ihon läpinimeytyvä antioksidantti. Syötynä vaikutus ei ole sama, vaan C-vitamiini pitää saada suoraan iholle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti