perjantai 19. elokuuta 2011

Oppia ikä kaikki

Tänään taas puhkun innostusta, ehdin vihdoinkin selata Vanajaveden Opiston syksyn esitteen. Sieltä olisi löytynyt, vaikka kuinka monta mukavaa kurssia, mutta en ehdi kaikissa käydä. Oli pakko valita tärkeimmät, ja nyt ilmoittauduin kahdelle kirjoittajakurssille.

Tämän pitäisi ilahduttaa niitä lukijoitani, jotka kärsivät oikeinkirjoituksestani, ja huonosta lauserakenteesta. Kurssien päätarkoitus on toimia innoittajana, mutta enköhän siellä oikeinkirjoitustakin opi. Sitten ystäväni Katleena Kortesuo on saanut jo painokuntoon kirjansa Pilkun paikka, ja se on äidinkielenopas maallikoille. Heti, kun se ilmestyy otan sen avuksi, ja suosittelen muillekin jotka oikeinkirjoitusohjeita kaipaavat.

Toinen ajankohtainen opiskelun aihe on minulle tietotekniikka, ja niitäkin kursseja oli monenlaisia Vanajaveden Opistolla. Ilahduttavaa on, että kurssien hinnat ovat niin halvat. Jos olen ostanut tietotekniikkakursseja muualta, niin  hinnat ovat monta sataa euroa päivä. Pienelle yrittäjälle hinta on ylivoimainen, kun ensin jää oma päivätyö tekemättä, ja sitten menee kurssimaksuun monta sataa. Tietotekniikka on myös laji, joka on yrittäjälle pakollista, jos en olisi yrittäjä en ihan kaikkea tarvitsisikaan. Kerron sitten syksyn mittaan, mitä kaikkea uutta olen oppinut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti