lauantai 1. lokakuuta 2011

Kauneushoitola Hämeenlinna

Kauneushoitola Hämeenlinna, Kosmetologi Hämeenlinna, Kasvohoito Hämeenlinna, Paras kauneushoitola Hämeenlinna. Näitä sanoja on taottu moneen kertaa viime päivinä. Olen siellä Internet-markkinoinnin kurssilla ja siinä on niin paljon mielenkiintoista omaksuttavaa, että on pakko pyöriä verkossa vapaa-aikana.

Nuo ensin mainitut on hakusanoja joilla olen etsinyt miten meidän hoitola löytyy googlesta. Paljon on vielä tehtävää, mutta onneksi tuo koulutus edes neuvoo miten kaikki pitäisi tehdä. Pidän tätä verkkomainonnan maailmaa todella mielenkiintoisena ja olen erittäin motivoitunut oppimaan siitä lisää.

Verkkomarkkinoinnilla tuskin saadaan lisää asiakkaita hoitolaan, eikä se ole tarkoituskaan. Hoitolassa meillä on ihan hyvä asiakas määrä, vaikka tietysti otamme aina mielellämme lisää. Tuo verkkokauppa on se mikä tarvitsee markkinointia. Tiedän, että meillä on oikein hyvä tasoinen verkkokauppa ja tuotteet Dermalogica ja Youngblood ovat kosmetiikkamaailman parhaita. Meillä on myös nuo tarjoustuotteet niin hyvässä alennuksessa ettei samaan hintaan myy kukaan muu Suomessa. Mutta kun kauppaamme ei niin vaan löydetäkkään netistä. Eihän se mitään, vaikka kauppa olisi kaikinpuolin hieno ja hyvä, mutta jos kukaan ei sitä löydä, niin sen arvo on aika vähäinen.

Onhan siellä jo omia vakio asiakkaita monelta pieneltä paikkakunnalta, mutta paljon lisääkin saisi tulla. Tarkoitus on ollut myös, että laitan tähän blogiin ja Facebookiin aina välillä tarjouskoodeja mitä voi hyödyntää verkkokaupassa tai hoitolassamme. Sitä on kuitenkin vielä harjoiteltava, että osaan sen sitten oikein tehdä. Ettei ala tekniikka tökkimään, niin kuin VR:n verkkokaupassa.

1 kommentti:

  1. Anonyymi15:00

    www.mariacos.fi
    Tutustu uuteen luoonolliseeen antibakteeriseen huulten uudelleedn muotoilumenetelmään täältä:
    http://www.youtube.com/watch?v=LRM_nKODKec

    VastaaPoista