keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Lemmikkileipuri

Luin tiistain Hämeen Sanomista aivan loistavan liikeidea, lemmikkileipurin täytekakut. Kissaihmisenä juttu kolahti heti, olen itsekin halunnut antaa lemmikeilleni jotain extraa, kun niillä on synttärit tai jouluna ja muina juhlapyhinä. Entisille kissoilleni annoin aina katkarapuja juhlapäivinä ja se oli kiva ohjelmanumero. Joulupöydässä iäkkäät mummot ja papat olivat innoissaan, kun seurasivat mitä ne kissat nyt tekee, kun tuollaista herkkua saavat. Ne kissat ovat jo taivaassa ja tämä nuorempi polvi ei ymmärrä katkiksista yhtikäs mitään.

Uskon, että meitä lemmikkeihinsä hurahtaneita ihmisiä on sen verran, että varmasti firma kannattaa. Yrittäjänä olen tosi iloinen, kun kuulen uudesta luovasta ideasta. Kyllä maailmaan yrittäjiä mahtuu kunhan vaan keksii idean mitä ei ole toisilla. Lehtijutussa kerrottiin, että leipuri on Kalle Kolunen nimeltään ja firma on Jokioisilla. Heidän nettisivuiltaa löytyi pitkä riki kauppoja myös Hämeenlinnasta, joista kakkuja saa ostaa.

Kakut olivat ihan pienen kermakakun näköisiä ja sisällä on kalaa, tai lihaa ja maksaa. Koirat ovat ilmeisesti kaikkiruokaisempia, kuin kissat. Meidän katit ovat aika ronkeleita, mutta uskon, että nuo kakut kyllä katoaa suuhun. Kerron miten kävi, kun sellaisen kakun ostan.

Tässä heidän nettisivujen osoite: www.lemmikkileipurit.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti