sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Tärkein hetki kasvohoidolle

Jos pitää valita mikä on tarpeellisin ajankohta hoitaa ihoa, niin se on ilman muuta nyt. Kohta alkaa sisälämmitys ja sisäilman kosteus laskee todella nopeasti. Iho kuivuu samaan tahtiin, koska se pyrkii pitämään ihonpinnan joustavana ja vapauttaa kosteutta syvemmältä koko ajan. Yleensä ihan jo parissa viikossa iho kuivuu todella pahasti.

Ennalta ehkäisevä hoito on iholle aina parasta, nyt voidaan etukäteen tankata ihoon kosteutta. Silloin iho sietää kuivumisreaktion hyvin ja kotihoitotuotteet tehoavat paremmin. Jos kasvohoitoa ei ole vielä kertaakaan tehty kesän jäljiltä, niin ihon pinnassa on jo todella vahva kerros kuollutta solukkoa. Silloin kaikki vaikuttavat aineet imeytyvät vaan siihen kerrokseen, eivätkä pääse vaikuttamaan elävään solukkoon.

Nyt on myös se hetki, kun kannattaa ottaa käyttöön kaikki mahdolliset tehoaineet. Ne asiakkaat jotka ovat kevään aikana ottaneet Nanolift hoitosarjan voisivat nyt käyttää uudestaan kotona Power rich hoitovoidepakkauksen. Olen huomannut, että Power Rich voide on erinomainen ihon elvyttäjä ja todella helppo käyttää, kun siinä on voide ja tehotiiviste samassa. Tarvitaan siis vain yksi voide yöksi ja päiväksi ja Power Rich käy myös silmienympärille. Power rich on 50ml pakkaus ja sen hinta on 225€, mutta jokainen tippa on hintansa väärtti. Päivää kohti tuotteen hinta on n.2,2€ ei siis ollenkaan paha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti