keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Muista hoitaa myös kaula

Eilen kirjoittelin kasvohoidosta kaulan alueelle ja nyt muistutan, että kotihoidonkin pitää ulottua kaulalle. Aina, kun ihoa hoidetaan kotona, kannattaa riisua pusero pois ja olla korkeitaan rintaliivisillään. Jos pusero jää päälle, niin kaulusta tulee aina varottua ja kasvohoito ei ylety kaulalle ja decolteelle.

Aina, kun kasvot pestään pesu tulee ulottua solisluille saakka. Kosteuttava hoitosuihke on hyvä sumuttaa ihan rintoihin saakka, koska rinnatkin tarvitsevat kosteutta ja hoitoa. Kaikki kasvohoitotuotteet pitää levittää aina decolteelle saakka. Dermalogicalla ei ole mitään erillisiä kaulanhoitotuotteita, koska samat tuotteet sopii aina sekä kasvoille, että kaulalle. Kaikkista tehokkain tuote kaulan rypistymiselle on Extra Firming Booster 78€. Se on tehotiiviste mikä levitetään hoitosuihkeen päälle ja se käy silmienympärille, kasvoille ja kaulalle.

On erittäin suositeltavaa, että vähintään kerran vuodessa käytetään pullollinen Extra Firming Boosteria. Jos kokee kaulan erityisen ongelmalliseksi, niin silloin kannattaa käyttää Extra Firming Boosteria jatkuvasti kaulalle, vaikka kasvojen alueen tehotippoja vaihdetaankin tilanteen mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti