keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Vessaan täytyy päästä

Mikään ei ole niin kamalaa, kun joutua kärsimään vessahädästä. Esimerkiksi teatterissa menee aivan varmasti kaikki ohi, jos on pissahätä ja odottaa vaan väliaikaa. Sama juttu on kasvohoidossa, ei voi yhtään rentoutua ja nauttia, odottaa vaan, että hoito loppuisi.

Kasvohoito laittaa aina nesteet liikkeelle ja tekee pissahätää. Se on kasvohoidon tarkoitus ja on erittäin hyvä asia. Yleensä, jos kasvohoito tehdään aamupäivällä kannattaa juoda paljon iltapäivän mittaan, niin se vielä kiihdyttää nesteen eritystä. Tärkeintä on kuitenkin käydä vessassa usein, koska kuona-aineiden on poistuttava. Jos hoidon aikana tulee pienikin hädän tunne pitää pyytää vessaan. Vessathan on meidän hoitohuoneiden vieressä, niin siellä kipaisee pikaisesti. Koko hoidon ilo menee ihan ohitse, jos koko ajan odottaa, että loppuisi nyt ja pääsisi veskiin.

Itse joudun käymään parikin kertaa vessassa, kun Mari tekee minulle kasvohoitoa. Elimistööni kertyy helposti turvotusta ja kasvohoidon vaikutus on paras turvotuksen hoitokonsti ja se tulee ihan sivutuotteena. Nesteiden poistumiseen kasvohoidossa on ihan selkeä selitys. Sillä alueella missä kasvohoitoa tehdään on kaksikolmasosaa ihmisen imusolmukkeista, jota poistavat nestettä ja kuona-aineita. Imusolmukkeita on nivustaipeissa, leuan alla ja kainaloissa. Kasvohoidossa käsitellään leuan alustaa ja pumpataan nestettä kainaloihin päin puhdistumaan.

Siis muistakaa seuraavassa kasvohoidossa, että jos on pienikin hätä lähtekää vessaan ja juokaa paljon kasvohoidon jälkeen.

1 kommentti:

  1. Totta! Ja jokaisessa hoitolassa on WC ja parasta asiakaspalvelua on se, että tämäkin asia on huomioitu myös asiakkaan näkökulmasta ;)

    VastaaPoista