sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Ensimmäinen kerta kasvohoidossa

Näin joulun jälkeen meillä käy useampia asiakkaita jotka ovat saaneet lahjakortin ja tulevat elämänsä ensimmäiseen kasvohoitoon. Yleensä se on aika jännittävä paikka ja ei aluksi oikein osaa rentoutua. Se on aivan ymmärrettävää en minäkään osaisi olla heti rentona, kun aivan vieras ihminen tulee niin lähelle. Koskaan ei pidä hävetä sitä, että ei ole koskaan käynnyt kasvohoidossa. Suurin osa suomalaisista naisista ei ole käynnyt, joidenkin tilastojen mukaan 88% naisista Suomessa ei ole koskaan käyttänyt kosmetologin palveluja.

Ymmärrän myös hyvin sen, että on taloudellinen kysymys pystyykö käymään kosmetologilla. Tiedän hyvin, että hoitomme ovat kalliita koska ihmistyövoima on Suomessa todella kallista. Siitä huolimatta yrittäjä saa usein huononpaa palkkaa itse, kuin samassa työssä oleva työntekijä. Kannattaa aina sanoa, jos on ensimmäistä kertaa kasvohoidossa en kysele sitä hämmästelläkseni, vaan siksi, että osaan selittää mahdollisiman tarkkaan miksi mitäkin teen.

Minulla tai Marilla ei ole mitään syytä kauhistella, jos joku ei käytä kosmetologin palveluja. Emme ole mitään hienohelmoja, niin kuin joskus huomaan ammattikuntani olevan. Tulemme kumpikin erittäin vaatimattomista oloista, pienviljelijä perheestä ja olemme sukumme ensimmäisiä jotka ovat tällaiselle alalle kouluttautuneet. Meidän kummankaan perheissä ei ollut tapana käydä kosmetologilla ja ymmärrämme hyvin asiakasta joka ensimmäistä kertaa tulee kasvohoitoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti