maanantai 30. tammikuuta 2012

Työ kutsuu!

Viimeinen lomapäivä Bremenissä ja sitten tiistaina töihin. Myönnän, että tunnen pientä täpinää, kun taas sain monia uusia ideoita firmassa toteutettavaksi. Nämä lyhyet ulkomaanlomat sopii minulle hyvin ja auttaa työssä jaksamiseen, saan tosi paljon energiaa, kun näen kaikkea uutta. Aika vähän tällä matkalla olemme käyneet museoissa, yleensä olemme aikamoisia museossa tramppaajia. Valitettavasti täällä ei ole sotamuseota eikä historiallista museoa ne olisivat olleet mieluisimpia. Taidemuseossa taas oli Edvar Munchin näyttely ja olen nähnyt hänen töitään niin paljon, ettei ne oikein kiinnosta.

Tänään kävimme yhdessä pienessä kotimuseossa vanhassa kaupungissa ja ne ovat aina kivoja. On mielenkiintoista nähdä miten ennen on eletty ja miten hienoja varakkaiden kodit olivat. Sielläkin oli valokuvia sodan jälkeiseltä ajalta ja 1944 talosta ei ollut jäljellä, kuin yksi seinä. Järkyttävää mistä tiilikasoista on jouduttu taas kaikki rakentamaan.

Illalla meillä on vielä liput musikaaliin Rocky Horror Show en yhtään tiedä millainen se on, mutta muihin ei ollut lippuja. Täällä Bremenissä on yllättävän paljon kulttuuria, museoita ja teattereita. Jos joku suunnittelee matkaa tänne, niin suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti