keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kirveellä olisi töitä!

Olen aivan tuohtunut taas tästä maailman moaalitomuudesta. Uutisotsikoista on taas saatu lukea Euroopan valuuttarahaston entisen johtajan Dominique Strauss-Kahnin seksiseikailuista. Strauss-Kahn on ollut jo puolisen vuotta pidätettynä, koska häntä syytetiin hotellisiivoojan raiskausyrityksestä jenkeissä. Nyt juttu vaan pahenee ja häntä epäillään prostituutioringin pyörittämisestä. Juttuun on ilmeisesti sekaantunut myös Ranskan ylintä poliisijohtoa. Yököttävää!

Strauss-Kahnin asianajaja puolustelee päämiestään ettei hän ole mitenkään voinut näissä orgioissa tietää onko naiset prostituoituja vai ei. Alastomista naisista on kuulemma vaikea tehdä johtopäätöstä ovatko he maksullisia vai ei.  Omituinen puolustus, mitä ihmettä tuo äijä ylipäätään teki joissakin orgioissa, jossa vain alastomia naisia pyörii. Ei sellainnen mielestäni kuulu normaalin ihmisen elämään. En minä ole koskaan vielä sellaisiin bileisiin joutunut ja jos joutuisin alkaisin aika pian etsiä ulko-ovea.

Tunne suurta pettymystä ja huolta tämän maailman moraalista. Jos korkeassa asemassa olevan ihmisen arkielämään kuuluu orgiat, niin sellaisen ihmisen moraali on nollilla. Sitten tällaiset moraalittomat tyypit hallitsevat koko Euroopan, tai maailman laajuisia yrityksiä. Miten sellaisen ihmisen tekoihin voi missään työssä enää luottaa?

Suoraan sanoen olisi kirveellä taas paljon töitä!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti