lauantai 10. maaliskuuta 2012

Auringon mahti

Ihanaa, kun talven pimeys on taittunut ja upea aurinko paistaa. Auringolla on kyllä uskomaton mahti ihmiseen. Työssä huomaa heti, että asiakkaat ovat iloisempia ja virkeämpiä ja aurinkoisen päivänä puhelin soi jatkuvasti. Moni soittaja sanoo, että on jo pitkään pitänyt varata aikaa, mutta ei ole saanut aikaiseksi. Sitten, kun kirkas aurinko piristää jaksaa tarttua puhelimeenkin.

Minä aina tuon esiin näitä auringon negatiivisia puolia, mutta se on minun ammatillinen velvollisuus. Mitään hysteeristä varomista en halua ehdottaa, vaan terve järki ja maltillinen auringon otto on syytä muistaa. Ne asiakkaat ketkä kokevat haittaa pigmenttiläiskistä joutuvat nyt tarkistamaan hoitotuotteensa löytyykö niistä aurinkosuojaa. Tämä alkukevään aurinko on kaikista pahin pigmenttiläiskien aiheuttaja ja nyt on aloitettava suojaaminen jos niistä meinaa säästyä.

Dermalogican Chromawhite linjan tuotteet ovat tarkoitettu pigmenttiläiskien ehkäisyyn tai hoitoon ja ne ovat erittäin miellyttäviä tuotteita muutenkin. Puhdistusmaito Tricleance (250ml 62€) on minun yksi lempituotteeni koska se myös kuorii hiukan. Se on liian voimakas kuivalle iholle näin talvella jatkuvasti, mutta hyvä lisä ihon uudistamiseen, kun käytetään pari kertaa viikossa. Kannattaa tutustua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti