maanantai 19. maaliskuuta 2012

Ihana nähdä työnsä tulokset

Minun työni on siksi niin antoisaa, että näen koko ajan työni tulokset. Se motivoi paljon, kun näkee että ihon tilanne paranee ja asiakas on paremman näköinen ja tietysti myös tyytyväinen. Meille on joulukuussa tullut pari uutta asiakasta, jotka eivät ole aiemmin hoitaneet ihoaan säännöllisesti. Yli viisikymppisen naisen iho on aina haaste, jos siinä on ollut nuorena acne, paljon painon vaihteluita ja stressaava työ. Sain kuitenkin tällaisen ihon jo näin lyhyessä ajassa aivan upeaan kuntoon, että olen tosi iloinen ja tyytyväinen työni tuloksesta.

Aloitimme ensimmäisellä Nanolift kasvohoidolla marraskuun lopussa ja sen jälkeen tein kaksi hoitoa kahden viikon välein. Tammikuun alusta asti hoitoväli on ollut 4-5 viikkoa, kaiken kaikkiaan hoitoja on tehty nyt kuusi kertaa. Kotihoidossa on ollut aika vaatimaton määrä tuotteita ja asiakas ei juurikaan käytä meikkiä. Puhdistustuotteet ovat Ultra calming cleanser (250ml 42€, 500ml 60€)ja Ultra calming mist, (250ml 54€)siis vesiliukoinen puhdistusmaito ja kosteuttava hoitosuihke. Hoitovoide yö-ja päivävoiteena on Super rich repair ( 50ml 126€) ja silmienympärillä yöksi Age reversal eye complex ( 15ml 78€)ja päiväksi Multivitamin power firm ( 15 ml 70€). Kotihoitoon lisätiin uusi tehotippa Overnight repair serum ( 15ml 98€) helmikuun alussa, kun tuote tuli markkinoille.

Näin pikaisesti laskien rahaa näihin hoitoihin ja tuotteisiin on yhteensä viidessä kuukaudessa kulunut noin 1200€ eli noin kaksisataa viisikymppiä kuussa. Hoitotulos on paljon parempi, kun kumpikaan osasi odottaa. Vanhat acnearvet ovat tasoittuneet hämmästyttävän paljon ja huokoset ovat supistuneet. Tukkeumat ja mustapäät ovat lähes kaikki pois ja kun jatkamme vielä muutaman kuukauden epäpuhtauksien synty loppuu kokonaan.Ihon väri on täysin toinen, kun aloitimme iho oli todella taikinamaisen harmaa ja toimimattoman näköinen. Nyt näkyy, että verenkierto toimii ja ihon väri on tasainen. Öljyinen kiiltävyys ja osittainen hilseily on kokonaan poissa.

On tosi kiva tunne itselle, kun on voinut työllään auttaa toista ihmistä. Tämän rouvan koko olemus on muuttunut, tavallaan on vanhenemisen suunta muuttunut ja hän näyttää hyvännäköiseltä keski-ikäiseltä naiselta. Kyllä ulkonäkö myös merkitsee niin paljon, että ihmiselle tulee henkisestikin parempi olo, kun peilistä näkyy hyvinhoidettu n ainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti