tiistai 13. maaliskuuta 2012

Pullisteleva ryppy

Jatkan vielä tuosta eilisestä pistoshoitoasiasta. En ollenkaan ymmärrä tuota täyteaineiden pistämissysteemiä. Pistettäviä aineitahan on kahta erityyppistä, toinen on botox joka halvaannuttaa lihaksen ja toinen on hyaluronihappotäyte joka yleisemmin on Restylane nimistä, mutta sitä on muinakin kauppaniminä.

Restylanea käytetään eniten ja tarkoitus on pistää sitä rypyn pohjaa jolloin se nousee ylemmäksi ja siloittaa rypyn. Teoriassa se kuulostaa toimivalta, mutta käytännössä tämä ihon pullistaminen ei juurikaan muuta rypyn ulkonäköä. Ihoon jää kuitenkin jonkinlainen jälki rypystä ja usein täyteainetta pitää laittaa tosi moneen kohtaan. Silloin, kun täyteainetta on monessa kohdassa koko kasvojen ihon asento muuttuu, kasvot on täynnä pieniä pullistuksia. En ollenkaan pidä sitä parempana vaihtoehtona, kuin rypyt. Ei se ainakaan ihmistä nuorekkaammaksi tee.

Olen moneen kertaan miettinyt kasvohoitoa tehdessäni, että mihin kohtaan minä tälle ihmiselle laittaisin täyteainetta. Myönnän ihan suoraan etten osaisi edes pistää ainetta sellaiseen kohtaan missä se jotain auttaisi. Olen joillakin tutuillani nähnyt tuloksia näistä pistoshoidoista ja yleensä ne ovat menneet överiksi. Nälkä kasvaa syödessä ja halutaan aina vaan lisää täytettä. Sitten kasvot ovat jo ihan koomisen epäluonnolliset.

Meidän hoitolassa ei vielä kertaakaan ole kysytty teemmekö näitä hoitoja eli kysyntää ei ole. Myöskään en ole yhdelläkään asiakkaallani nähnyt täyteaineita. Voihn olla että olen tuonnut niin selvästi kantani julki näistä hoidoista ettei niitä siksi meiltä edes kysytä. Yleensä myös kyse on ihan erilaisista ihmisistä jotka käyvät säännöllisesti kosmetologilla ja ketkä turvautuvat radikaaleihin keinoihin. Meidän hoitolan hoitojen tarkoitus on lisätä ihmisen terveyttä ja hyvinvointia. En koskaan suostu tekemään hoitoja jotka eivät varmasti ole asiakkaan terveyttä tukevia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti