torstai 29. maaliskuuta 2012

Siivooja saa töitä

Nyt tuli eteen aikamoinen ongelma. Monivuotinen hyvä siivousapuni Satu on joutunut vähentämään työtään eikä pääse enää meille kotiin, onneksi hoitolan siivoamista hän jatkaa. Me olemme aivan pulassa ilman Satua ja kuulutankin nyt tarvitseeko joku siivoja lisää työtä ja kotisiivousta. Kaukanahan me olemme Hämeenlinnasta eli Janakkalan Hyvikkälässä. Tosin Satukin tuli täältä Hämeenlinnasta asti meille, matkaa on parikymmentä kilometriä.

Edellisen kerran, kun hain säännöllistä siivoojaa yli kymmenen vuotta sitten ongelmaksi tuli meidän kissat. Yllättävän moni siivoojaa kieltäytyi niiden takia ja syynä oli, että he pelkäsivät kissoja. Yksi henkilö jo oli siivousta tekemässä, kun hän soitti minulle töihin, että hän lopettaa, kun kissat tuijottavat häntä. Silloin olin aika ihmeissäni, kun en minä ollut niitä käskenyt tuijottamaan tai kyttämään. Eikä ne karvakorvat usko, jos kiellän ettei saa siivoojaa tuijottaa. Varoitankin jo heti, että pitäisi löytää sellainen siivooja joka jaksaa sietää, että 3-4 kissaa osallistuu siivoomiseen. Sanon siksi kolme, tai neljä koska meillä on silloin tällöin kolmen oman kissan lisäksi hoidossa Pamela joka myös häärää mielellään imurin perässä.

Satuhan oli siitä niin kiva, että kissat rakastivat häntä ja hän ei hermostunut niiden sähläämiseen. Tiedän, että kissojen kanssa seurustelu hidastaa siivoamista, mutta olen valmis maksamaan siitä, että siivooja joskus pysähtyy rapsuttelemaan esimerkiksi Jösseä joka on meidän perheen reppanin kissa.

Jos siis haluat säännöllisen siivouspaikan omakotitaloon, soittele työnumerooni 03-6759780.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti