maanantai 5. maaliskuuta 2012

Sileä, kuin muoviämpärin kylki

Eilen illalla TV:stä tuli joku kotimainen sarja jota kuuntelin puolella kovalla lukiessani. Havahduin jossain vaiheessa, kun kuulin Hannele Laurin äänen ja katsoin tarkemmin mitä TV:ssä tapahtuu. Ensin en nähnyt Hannele Lauria, mutta naisella oli ihan hänen äänensä. Sitten katsoin tarkemmin ja tajusin, että tuo näyttelijä muistuttaa Hannele Lauria ja ilmeisesti on hän.

Vuosien varrella on Hannele Laurin kuvia ollut lehdissä ja hän on kertonut kauneusleikkauksistaan. Monesti olen lehtikuvia kauhistellut joko itsekseni, tai asiakkaiden kanssa ääneen. Jossain vaiheessa Lauri oli niin kolkon ja kireän näköinen, että sanoin häntä noita-akkamaiseksi. Nyt muutos oli mennyt vielä pidemmälle. Enää ei kai ole ollut edes tarkoitus olla nuoremman näköinen, vaan muuttaa ulkonäköä kokonaan. Hänen nenäänsä oli piennetty ja kasvot olivat jotenkin ilmeettömät

En mitenkään paheksu kauneusleikkauksia. Itse varmaan menen jossain vaiheessa korjauttamaan silmänympärykset. Minusta plastiikkakirurgiset leikkaukset ovat huomattavasti parempi ja vaarattomampi vaihtoehto, kun botox ja restylane. Sitä en kuitenkaan oikein ymmärrä miksi ulkonäkö pitää kokonaan muuttaa ja laittaa juttu ihan överiksi. Plastiikkakirurgi saa aikaan ihan kaunista jälkeä ja selllaista ettei sitä kukaan ulkopuolinen huomaa. En ymmärrä miksi joku Hannele Lauri joka on ihan kaunis nainen ja hyvä näyttelijä on halunnut tehdä itsestään jonkinlaisen muovisen nuken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti