tiistai 27. maaliskuuta 2012

Värin vaihtoviikot!

Keväällä tulee halu hankkia uusia vaatteita ja muuttaa talven vaateväritys keväisempään. Samalla kannattaa muuttaa myös meikkien värisävyt. Liian helposti suomalainen nainen jumittuu aina samoihin meikkiväreihin on stten kesä tai talvi tai on vaatteiden väritys mitä tahansa. Kuitenkin meikkivärit on hyvä vaihtaa aina, kun vaihtaa vaatteidenkin sävyä eli keväisin ja syksyisin.

Nyt, kun siirrytään vaalempiin ja kirkkaampiin sävyihin vaatteissa myös meikkien sävyt pitää olla vaaleampia. Keväällä kannattaa ilman muuta uusia huulipuna, poskipuna ja luomiväri. Talven tummat liilat ja luumunsävyt näyttävät likaisilta ja vanhentavilta jos pusero on pastellisävyinen. Huulipuna pitää vaihtaa kirkkaaseen koralliin tai pinkkiin myös läpikuultavat nudesävyt ovat tämän kevään hitti. Jos olisit talvella ottanut käyttöön lempeän nudesävyn se olisi ollut auttamattoman pliisu ja tehnyt kalpeaksi. Keväällä raikkaiden ja kirkkaiden vaatesävyjen kanssa mieto luonnollinen huulipunasävy on ihan tyylikäs.

Sekin on syytä muistaa, että aina kun ostaa huulipuna pitää tarkistaa käykö vanha poskipuna sen kanssa. Tulee todella sotkuisen näköinen yhdistelmä, jos huulilla on pastellipinkki ja poskilla vaikkapa kullan ruskeaa. Apua värien valinnassa kannattaa kysyä asiantuntijalta eli vaikka minulta ja Marilta. On paljon uusia kivoja keväisiä sävyjä jotka sopivat moneen keväiseen vaateväriin. Jo yhdellä uudella huulipunalla ja poskipunalla saa päivitettyä meikin tähän vuoden aikaan sopivaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti