perjantai 30. maaliskuuta 2012

Yksi on kolme

Dermalogica on aina suosinut tuotteita mitkä ovat helppoja käyttää ja asiakas pääsisi mahdollisimman vähillä tuubeilla ja purkeilla. Yksi monipuolisempia tuotteita on Sheer tint moisture ( 60€ 40 ml)värillinen päivävoide. Sama voide on kosteuttava päivävoide, auringon suojavoide ja värivoide.

Sheer tint moisture on todella monen asiakkaan suosikkituote. Kosteusvoiteena se sopii kaikille ihotyypeille ja se voidaan laittaa suoraan puhtaalle iholle. Talvi aikaan hiukankin kuivempi iho kaipaa lisäkosteutta ja silloin loistava yhdistelmä on Skin hydrating booster ( 15ml, 93€) ensiksi puhtaalle iholle ja sitten Sheer tint moisture päälle. Voiteen suojakerroin on 15 ja se on riittävä Suomen auringossa ja lyhyessä ulkoilussa. Silloin, jos ollaan vesillä tai koko päivä ulkona tarvitaan suurempi suojakerroin. Kevyenä arkipäivän meikkinä voide riittää hyvin ja ainakaan ei ole pelkoa, että olisi liian meikattu, tai kaulaan jäisi jotain värieroja. Tämä on takuuvarma meikki niille jotka ovat arkoja käyttämään meikkivoiteita. Voide on myös niin ohut ja kosteuttava ettei se kuivalla ja ryppyiselläkään iholla korosta ryppyjä.

Voidetta on saatava kolmena eri värisävynä ja myös värittömänä. Suosituin värisävy on medium ja näin talven kalpealle iholle sopii Light. Tummin sävy Dark sopii harvalle suomalaiselle, mutta on erittäin kaunis korostamaan tummempaa tai ruskettunutta ihoa. Värisävyjä voi sekoittaa myös toisiinsa. Monella asiakkaallani Sheer tint moisture on päivittäisessä käytössä ja heillä on kaksi värisävyä joita keskenään sekoittamalla saavat aina oikean sävyn.

Jos olet kyllästynyt etsimään varmasti hyvää sävyä meikkivoiteeseen silloin hyvä valinta on Sheer tint moisture.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi10:19

    Kiitos tosiaan vinkistä! Tämä teidän bloginne on muuten tosi hyvä; on kaikenlaista ajankohtaista asiaa ilman turhaa mainoskikkailua. Luen tätä joka päivä.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos todella paljon. Tämän blogin tarkoitus onkin olla mahdollisimman ammattimainen. Yritän levittää kuluttajille kaikkea sitä tietoa mitä olen yli kolmenkymmenen vuoden työurallani oppinut. Harmittelen sitä, että meidän alalla on niin paljon humpuukia ja hölynpölyä, että kuluttajat ovat aivan mahdottomassa tilanteessa.
    Tietysti elän yritykselläni, mutta työmoraalimme Marin kanssa on niin korkea, ettemme koskaan suosittele mitään sellaista minkä toimivuutta emme takuuvarmasti tiedä. Toisaalta sen osoittaa jo pitkä taival yrittäjänä. Ei meillä kävisi kukaan, jos työlaatu ei olisi pysynyt korkeana.

    Inkeri

    VastaaPoista