perjantai 6. huhtikuuta 2012

HiusHuuma hurmaa

Ilouutinen kaikille jotka etsivät hyvää kampaajaa. Luottokampaajani Tiina Kuikka on perustanut kollegansa kanssa uuden kampaamon nimeltään HiusHuuma. Tiinahan oli työssä Kampaamo Riitukassa Cumulus hotellin talossa, mutta nyt Riitukka lopetti ja Cumuluksen viereisessä talossa avattiin huumaavan hurmaava kampaamo nimeltään HiusHuuma. Liike on ihan lähellä meidän hoitolaa, joten jos haluaa kampauksen kasvohoidon jälkeen ei tarvitse siirtyi, kuin 50m keskustaan päin.

Olen ollut todella tyytyväinen Tiinan työhön ja olen varmaan yksi vaativimmista asiakkasta koska teen itse samantyyppistä työtä. Olen itse aina omassa työssäni "satasella mukana" ja sitä toivon saavani myös asiakkaana. Tiinalla on tallella työmotivaatio ja ammattitaito on tuore eikä kaavoihin kangistunut.

Paikkana tuo HiusHuuma vaikutti todella upealta, kävin siellä tiistaina, kun muutto oli vielä hiukan kesken. Voin vain kuvitella miten tyylikäs paikka kampaamosta on tulossa, varmaankin Hämeenlinnan muodikkain. Väritys oli tyylikästä mustaa, valkoista ja platinanhopeaa, peilit oli ihanan näyttävät renesanssi tyyliset koristukset. Kaikki näytti niin silmää hivelevän kauniilta, että heti aloin suunnittelemaan minkälaisia muutoksia omaan hoitolaani voisi tehdä. Nykymateriaalit ovat niin kauniita, että kaikki uusi näyttää heti tyylikkäältä ja modernilta.

Jos haluat uuden huumaavan upean hiustyylin ota yhteyttä HiusHuuman kampaajiin numerossa 045 2348121

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti