tiistai 17. huhtikuuta 2012

Irvokas ihminen

Nykyään kaikki ovat jo tottuneet tatuointeihin ja lävistyksiin ja kukaan ei enää hätkähdä niistä. Osa ihmisistä haluaa kuitenkin hätkäyttää ja kiinnittää huomiota itseensä. He muokkaavat ruumistaan mitä kummallisimmilla jutuilla. Luin tuosta kauneuskirurgia kirjasta uusimmista ideoista ja joistakin en ollut ikinä edes kuullutkaan. Uusin juttu on laittaa vierasesineitä ihon alle. Vaikka kuulia käsivarren ihon alle, missä niitä voi räplätä stressileluna, tai sydänmenkuvan muotoisia esineitä käsiin mistä ne näkyy muillekin.

Yksi mielenkiintoinen juttu oli laittaa voimakas mangneetti sormenpäihin, niin sillä löytää, vaikka nuppineulat lattialta. Sehän voisi olla lahjakorttivinkki ensi jouluksi ompelevalle ystävälle:). Vierasesineitä eniten käytetään intiimialueella ja ne laitetaan ilman puudutusta. Ilmeisesti jokin merkitys on myös sillä, että se on todella kivuliasta. Sekin on varmaan yksi ylvästelyn aihe, että on sietänyt sen kivun. Mielenkiintoista oli myös tuossa kauneuskirurgia kirjassa, että Tanskassa ja Norjassa on kiellettyä intiimialueen kauneuskirurgia. Se kielletään samalla periaatteella, kun ympärileikkauskin. Käsittääkseni sitä ei ole Suomessa kielletty, eikä Ruotsissa ainakaan. Ruotsalainen plastiikkakirurgi selvitti, ettei ole mitään perusteltua syytä leikellä intiimialuetta ei miehillä eikä naisilla. Ainoastaan synnytyksessä tulleet vauriot korjataan ja nehän menee ihan normaalina korvattuna sairaalatoimenpiteenä.

Näistä omituisuuksista oudoimmalta kuulosti sarvet joita laitettiin implantilla otsaan, joka yksi tai kaksi kappaletta. Myös kielestä tehdään kaksihaaraista käärmeenkieltä, kirjan haastattelussa yksi sarvi-implantin omistaja haaveili joskus saavansa hännän. Se olisikin ihan ovela juttu. Jos minä joskus alan sekoamaan voin kuvitella, että häntä olisi minunkin mieliteon kohde, kyllä meidän Jössellä ja Valtsulla on niin kadehdittavan komeat hännät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti