tiistai 3. huhtikuuta 2012

Muistakaa auringonsuojatuote

Olen jo moneen kertaan puhunut auringosta ja muistutan taas kertaalleen, että nyt aurinko on polttavimmillaan. Jos on vähäkin taipumus pigmenttiläiskiin niiltä pitää suojautua nyt ja auringon kuivattava ja ahavoittava vaikutus on nyt pahimmillaan.

Iholle on erittäin rankka kokemus ulkoilu tähän aikaan vuodesta. Yli tunnin retki ulkona aurinkoisena ja tuulisena päivänä on todella suuri rasitus. Parasta olisi silloin laittaa aina naamio iltaisin vaikuttamaan. Paras naamio on Multivitamin Power Recovery Masque ( 75ml 68€, NYT 58€) se sopii kaikille ihotyypeille ja se on helppo käyttää koska sen voi jättää yön ajaksi vaikuttamaan. Hyvä aurinko suoja on Dynamic Skin Recovery sk 30 ( 50ml 109€), sekin sopii kaikille yli kolmekymppisille. Helposti pigmenttiläiskiä saavalle iholle tehokkaampi suojaaja on päivävoide Pure Light sk 30 ( 50 ml 96 €), jos iho on kovin kuiva Pure Lightin alle kannattaa laittaa toinen kosteusvoide, koska se on hyvin kevyt voide.

Pitkän talven jälkeen on myös kasvohoidon aika. On taas paljon helpompi hoitaa ihoaa itse, kun se on kertaalleen hyvin hoidettu täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti