tiistai 24. huhtikuuta 2012

Vaihda talvivärit kesäväreihin

Nyt, kun päivät ovat pidentyneet ja aurinko paistaa, kannattaa uusia meikkien värisävyt. Suomessa talven ja kesän valo on niin toistensa vastakohta, että samat värit mitkä ovat kauniita talvella eivät ole sitä kesällä. Missään tapauksessa ei pidä jämähtää yksiin samoihin meikkeihin, vaan niitä on vaihdettava muodin ja vuoden ajan mukaan. Mikään ei niin helposti kerro naisen ikää, kun menneisyyteen jämähtäneet meikkivärit.

Minun ikäluokkani nauroi kahdeksankymmentäluvulla äitiemme ikäluokalle, jotka kulkivat kuusikymmentäluvun sinisessä luomivärissä ja paksuissa rajauksissa. Nyt me itse teemme samat virheet. Jos kolmekymmentävuotta sitten näytti hyvältä kalpean pinkki huulipuna ja paksulti ripsiväriä, niin se näyttää kamalalta yli viisikymppisen kasvoilla. Meikkien laadut ovat myös niin paljon muuttuneet, että jos joku meikki on yli viisi vuotta vanha, niin se pitää heittää roskiin. Moni kantaa meikkipussissaan aineita, joita ei ole käyttänyt vuosikausiin, mutta ei raaski heittää pois. Nyt kannattaa pitää meikkipussin siivouspäivä ja hankkia uusia meikkejä vanhojen tilalle.

Youngbloodin mineraalipigmenttimeikit käyttäytyvät täysin eritavalla iholla, kuin vanhat synteettiset meikit. Vanhemmalla iholla meikin laadun tärkeys korostuu, koska hyvä laatuinen meikki on paljon helpompi häivyttää eikä ne korosta ryppyjä. Esimerkiksi Younbloodin opaalihohde luomiväri on  aivan loistava valinta ryppyisille, kuiville luomille, koska se ei korosta ryppyjä. Se on myös niin helppo levittää ettei se takuulla mene pieleen. Yhdellä värillä saa elävän ja tyylikkään silmämeikin ja jos vielä malttaa laittaa rajauksen Gel linerillä, niin mitään silmänympärysleikkauksia ei tarvita. Hyvällä meikillä pystyy tosi paljon korostamaan syvälle painuneita silmiä. Me Marin kanssa autamme mielellään meikkien valinnassa ja meillä on rohkeutta sanoa, jos meinaa itse valita vähän väärin, ettei se meidän mielestä sovi. Jos on hiukankin epävarma, niin kannattaa pyytää apua ammattilaiselta. Tosin en ole varma, miten joku kemppariosaston parikymppinen myyjä osaa hahmottaa mikä sopii kuusikymppiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti