perjantai 4. toukokuuta 2012

Käytä pakkaukset loppuun asti

Kuten olette huomanneet Dermalogican tuotteet ovat hyvin riittoisia, ne kestävät paljon pidempään, kuin saman kokoinen muun sarjan hoitotuote. Se johtuu Dermalogican raaka-aineista ja koostumuksesta. Dermalogica ei sisällä mineraalirasvoja jotka levittyvät huonosti ja tukkivat ihoa. Dermalogican raaka-aineet ovat hyvin imeytyviä ja levittyviä ja niiden pitoisuus on niin suuri, että pieni määrä riittää.

Sekin on syytä huomioida, että moni tuote on isommassa pakkauksessa, kuin muilla sarjoilla. Esimerkiksi naamiot ovat koolta 75ml ja voiteita on 100ml pakkauksissa. Monella muulla sarjalla on vain yksi pakkauskoko 50ml. Kaikki tuotteet kannattaa käyttää aina loppuun asti ettei jää mitään turhia purkin puolikkaita. Jos purkissa tai tuubissa on jäljellä, vain kolmasosa se pilaantuu herkästi. Kaikki tuubissa olevat tuotteet kannattaa leikata poikki, niin sieltä löytyy vielä parin päivän annos. Esimerkiksi Intensive Moisture Balance voide, joka on meidän suosituin tuote on tuubissa ja se on helppo leikata poikki. Sekin määrä kannattaa käyttää hyödyksi, joskus sinne jää jopa viikon annos.

Näistä Dermalogian pumppupakkauksista kysytään usein, että jääköhän sinne paljon ainetta, kun pumppu lakkaa toimimasta. Sitä pelkoa niissä ei ole. Dermalogican pumppupakkaukset toimivat sillä periaatteella, että joka kerta, kun pumpusta painaa sieltä nousee välipohja ylöspäin ja puristaa tuotteen pumpusta ulos. Tuo välipohja takaa sen, ettei purkkiin jää tipan tippaa. Minä ja moni asiakas on kokeillut avata noita pumppupakkauksia ja siinä vasta onkin rikkominen. Minun oli kuitenkin aivan pakko katsoa toimiiko se ihan oikeasti ja voin vakuuttaa, että kyllä se toimii.

Suurin osa Dermalogican pakkauksista on tehty maatuvista aineista, koska Dermalogicalle ympäristöasiat ovat kunnia asioita. Myös meidän yrityksen arvomaailmaa kuuluu ympäristön säästäminen ja pyrimme vähentämään kaiken roskaamisen minimiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti