lauantai 30. kesäkuuta 2012

Ultra sensitive faceblock sk 25

Dermalogican aurinkolinjan tuotteista on suosikkina ollut vuosikausia Ultra sensitive faceblock ( 50ml 47€). Kun aurinkolinja uudistui kolme vuotta sitten Ultra sensitive faceblock hiukan muuttui ja sen suojakerroin vahvistui, aiemmin se oli 20 ja nyt siis 25.

Näin keskikesällä, kun ihmiset ovat jo lomalla ja pidempään ulkona tai vesillä Ultra sensitive faceblock on erittäin hyvä suojaava päivävoide. Siinä on myös kevyt värisävy mikä ei ole varsinainen meikki, vaan tulee raaka-aineista. Sävy kuitenkin tasoittaa ihon väriä ja neutralisoi punoitusta iholla. Henkilöille joilla on couperosaa ja joiden iho punoittaa helposti kesäkuumalla tuo värisävy on erinomainen peiteaine. Auringonsuoja aineena Ultra sensitive faceblockissa on titaanioksidi mikä on paras mahdollinen aurikosuoja-aine. Titaanioksidista ihotautilääkärit sanovat ettei sille voi herkistyä kukaan se on niin neutraali ja turvallinen aine. Voiteessa on myös vihreää teetä joka on rauhoittava aine ja se korjaa UV-säteilyn aiheuttamia solumuutoksia.

Ultra sensitive faceblock sk 25 sopii kaikille ihoille, myös rasvoittuvalle iholle. Helteisenä kesänä se pysyy miellyttävän mattapintaisena eikä tunnu liian rasvaiselta. Itse käytän tätä aina, kun olen kesällä ulkomailla ja aurinko porottaa jatkuvasti. Näin Suomen kesässä, kun olen päivät lähes kokonaan sisällä käytän Dynamic skin recoveryä sk 30 koska siinä on kiinteyttäviä ja elvyttäviä aineita. Lomalla tuo Ultra sensitive faceblock korvaa myös meikin, niin se on tosi helppo voide.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi20:52

    Hei!
    Olisiko mahdollista, että viitsisit tehdä minullekin tuollaisen ihonhoitosuunnitelman, jos vain ehdit.
    Olen 48v. ja suurin ongelmani on punoitus ja couperosa. Näin kesällä olisi kiva käydä rantasaunassa, mutta olen ihan punainen koko loppuillan ja iho kiristää ja kirvelee. Couperosaa on myös hankala peittää, käytän Blascon meikkiä, mutta se on niin vaikea poistaa ja välillä sekin kirvelee. Löytyisiköhän Youngbloodilta joku parempi peittävä meikki. Jotain kiinteyttävääkin rasvaahaluaisin käyttää, mutta en ole oikein uskaltanut ostaa jos punoitus ja kirvely vaan pahenee.
    Kiitos vastauksesta jo etukäteen.


    Päivi

    VastaaPoista
  2. Inkeri Valtonen13:02

    Kuulostaa siltä, että ihosi on todella kuiva. Kuiva iho on ohentunut ja siksikin punoittaa helpommin ja yleensä kutina ja kirvely johtuu kuivuudesta. Suosittelen käytettäväksi kosteuttavia tuotteita, niin ihon punoituskin vähenee. Tuo Blascon meikki yleensä kuivattaa myös ja tukkii ihoa helposti, koska se ei ole täysin vesiliukoinen.
    Puhdistusmaidoksi suosittelen Ultra Calming Cleanserin ( 500ml 73€, 250ml 51€) ja hoitosuihkeeksi Ultra Calming Mistin ( 177ml 54€). Tehotiiviste Gentle Soothing Booster ( 30ml 82€) rauhoittaa punoituksia ja couperosaa ja samalla kosteuttaa, se levitetään aamulla ja illalla hoitosuihkeen jälkeen. Päivävoiteeksi kesäaikaan on hyvä olla voide jossa on aurinkosuoja ja Ultra Sensitive Faceblock( 50ml 47€) neutralisoi punoitusta. Yövoiteeksi käy Intensive Moisture Balance( 100ml 85€, 50ml 59€)joka on täyteläisen kosteuttava, mutta hyvin imeytyvä. Talvella se käy myös päivävoiteena. Kun ihon kosteustasapaino paranee ihon vanheneminen myös hidastuu, mutta loistava kiinteyttäjä kaikille ihotyypeille on uusi Overnight Repair Serum ( 15ml 98€). Sitä käytetään öisin ja voit toimia niin, että käytät pari viikkoa Gentle Soothing Boosteria yötäpäivää, mutta sen jälkeen siirry yöksi Overnight Repair Serumiin.
    Naamio on tärkeä tuote saunan jälkeen ja suosittelen Multivitamin Power Recovery Masqueta 2-3 kertaa viikossa ja sen voit jättää yöksikin vaikuttamaan.

    Meikkinä erinomainen on Natural Mineral Foundation (65€), se on ehdottomasti meikkimaailman tähtituote. Se peittää hyvin, mutta on ohut ja luonnollinen. Herkälle iholle se on paras mahdollinen suoja ulkoisilta rasituksilta. Siinä on myös 20 aurinkosuoja. Huomioi, että tarjouksessa on tuo Natural Mineral Foundation ja kabukisivellin yhteensä 100€, kun normaalihinta on 123€. Tarjous on voimassa 30.7 saakka.

    Inkeri

    VastaaPoista