keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Huippukiinteyttäjä Extra Firming Booster

Dermalogican tuotteista, kun haetaan kaikista kiinteyttävin tuote, niin se on Extra Firming Booster ( 30ml 82€). Extra Firming Booster sopii kaikille yli 35-vuotiaille ja myös rasvoittuvalle iholle. Extra Firming Booster kosteuttaa hiukan, mutta suurin teho tulee kasviproteiineista jotka vahvistavat ihon kimmosäikeitä.

Extra Firming Booster on ollut myynnissä, niin kauan kun Dermalogica on Suomessa ollut ja siitä on jo muodostunut klassikko vakioasiakkaille. Valitettavasti en ole taas huomannut kertoa siitä tässä blogissa, tässä sen huomaa miten paljon kirjoitettavaa olisi, jos aina kaiken hoksaisin. Extra Firming Booster on geelimäinen tuote mikä levitetään pesun jälkeen suoraan puhtaalle iholle. Se sopii myös hyvin silmienympärille ja kaulalle. Myös nuoremmat asiakkaat eli noin 28-vuotiaasta eteenpäin käyttävät sitä kuuriluontoisesti pelkästään silmien ympärille. Näin saa lisätehoa silmänympärysihon hoitoon. Silloin, kun kaula tarvitsee erikoishoitoa niin siihen sopivin on Extra Firming Booster. Kasvojen alueelle voi käyttää muita tilanteen mukaisia tehotiivisteitä, mutta kaulan kiinteyttäjänä Extra Firming Booster on paras.

Heti iholle levitettäessä Extra Firming Booster tuntuu napakalta sen huomaa selvästi, että ihon pinta kiinteytyy. Tuote toimii hyvin myös ns.tuhkimotippana meikin alle, kun haluaa oikein sileän ihon. Erittäin hyvää Extra Firming Booster tekee myös käsien iholle. Geeliä kannattaa levittää käden selkiin, kun menee juhlaillalliselle ja kädet ovat paljon esillä, tai jos kättelee ihmisiä paljon. Yksinään tämä Extra Firming Booster ei kasvoille riitä, vaan sen päälle pitää levittää ihotyypin mukainen hoitovoide. Nyt voi tietysti kysyä mitä eroa on uudella Overnight Repair Serumilla ( 15ml 98€) ja Extra Firming Boosterilla, kun kumpikin on kiinteyttäviä? Overnight Repair Serum on kokonaisvaltaisempi ihon vanhenemisen hidastaja ja se arganöljyn ansiosta on erittäin kosteuttava ja vahvistava. Sitä ei käytetä silmienympärillä öljymäisyytensä vuoksi ja sitä ei suositella alle 35-vuotiaille. Overnight Repair Serum myös vahvistaa ihoa ja hillitsee punoitusta ja couperosaa. Extra Firming Boosterin vaikutus on pinnallisempi, mutta se siloittaa ihon pinnan kuivuusryppyjä ihon näkyvästi. Erinomainen yhdistelmä kiinteytykseen on käyttää Overnight Repair Serumia yöksi ja Extra Firming Boosteria päiväksi.

 HUOMIO BLOGITARJOUS!
Tilatessasi vähintään 100€ edestä normaalihintaisia tuotteita verkkokaupastamme saat 20% alennuksen. Kirjoita alennuskoodi kohtaan Blogitarjous, niin kone laskee automaattisesti alennetun hinnan. Tarjouksen voit hyödyntää myös hoitolassamme tuoteostoissa ( ei hoidoissa), mainitse meille blogitarjous. Huomio , että verkkokaupassamme ei ole posti-tai toimituskuluja. Tarjous on voimassa 9.7-12 saakka. Alennus on asiakkaillemme "lukijalahja" Purkkiarmeijan komentaja blogissa on käynyt 30,000 lukijaa!

8 kommenttia:

  1. Anonyymi12:28

    Heippa!
    aattelinpa hyödyntään tuon tarjouksesi, mut viitsikkö neuvoa yövoiteen valinnassa. Olen kohta nelikymppinen ja ihoni on aika kuiva. Päivävoiteena olen jo monta kesää käyttänyt Extra rich faceblocia ja siitä en luovu, mut yöksi käyttämäni skin smoothing cream on nyt loppu ja haluasin kokeilla jotain muuta. Ehkä joku tuhkimotippakin olisi paikallaan, kun sellaisia en ole koskaan vielä käyttänyt. Mitä neuvoisit?

    Stina

    VastaaPoista
  2. Anonyymi12:43

    Tänne olikin tullut jo kysymys, mutta vastaako minullekin, kun ehdit. Olen 43v. ja uusi teini-ikä on iskenyt keväällä. Yleensä ihoni on aika normaali ja finnejä on todella harvoin, ennemminkin talvella pintakuivuus on ongelma. Nyt ihooni on alkanut tulla mustapäitä ja pikkunäppyjä ja muutenkin naama on tahmean oloinen. Ostin keväällä uuden meikkivoiteen voisiko se olla syynä? Tuntuu ettei se liukene kunnolla pois vai pitäisikö käyttää vielä saippuaa puhdistusmaidon jälkeen.

    Näppynaama

    VastaaPoista
  3. Ihan mielelläni vastaan kysymyksiinne.
    Ensiksi Stinalle; Tämä Extra Firming Booster on ihan erinomainen tehotiiviste mitä voit käyttää aamulla ja illalla. Yövoiteeksi suosittelen Pure Night (50ml 110€) voidetta, joka on ohut ja kevyt, mutta sisältää paljon ravintoa ja sopii kesällä hyvinkin kuivalle iholle. Talvella sitä käyttää moni kuivaihoinen myös päivävoiteena, koska se sopii myös meikin alle.

    Sitten Näppynaamalle; Dermalogican Medibac linjan tuotteet saa näppynaaman unohduksiin. Ilmeisesti on kysymys ihon satunnaisesta epätasapainosta, jos sinulla ei ylennsä ole näppylöitä. Tarkista tuon meikkivoiteen sisällysluettelo onko siinä mineraalirasvoja ne on yleensä merkitty Mineral oil tai Liquid parafin. Jos niitä on niin voide kannattaa hylätä. Muutenkin suosittelen, että kannattaisi siirtyä mineraalimeikkeihin koska ne eivät koskaan tuki ihoa ja ovat vesiliukoisia. Missään tapauksessa ei saippuaa käytetä enää puhdistusmaidon jälkeen, kyllä meikin pitää lähteä ihan puhdistusmaidolla. Tiukinkin meikki irtoaa, jos käyttää ensin Dermalogican Precleanse ( 150ml 54€) alkupuhdistusainetta ja sitten Special Cleansing Geliä( 500ml 60€, 250ml 42€. Suosittelen myös, että kokeilet voiteeksi Skin Smoothing Creamia ( 100ml 80€, 50ml 57€) ja päivällä sen päälle Clearing Mattifieriä (40ml 69€), niin se rauhoittaa näpyt ja estää estää mustapäiden syntyä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Anonyymi11:09

    Kiitos avusta. Kyllähän tuosta meikkivoiteesta löytyi Mineral oil raaka-aineista ja aika paksuakin se on, joten teen verkkokauppaan tilauksen uudesta meikistä.

    Näppynaama:)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi12:27

    Hei!

    Olen 33v. ja ihoni on tähän saakka ollut hyvin rasvainen ja käytän active moist kosteusvoidetta öisin. Kysyisinkin voinko käyttää Extra Firming Boosteria sekä yöksi , että päiväksi. Mikä olisi sen päälle paras meikinalusvoide näin kesällä, kun ihoni on öljyisen kiiltävä.

    Tirppa

    VastaaPoista
  6. Hei!

    Voit käyttää Extra firming boosteria yötä päivää ja käytä sen päällä meikkin alle Clearing Mattifieriä. Se poistaa kiiltoa ja tasapainottaa talineritystä ja on tarkoitettu myös meikin alle.

    Inkku

    VastaaPoista
  7. Anonyymi12:27

    Voiko tuota Extra firming boosteria käyttää yksinään meikin alle. Ihoni on todella öljyinen ja vähän arveluttaa käyttää kahta ainetta päällekäin ja sitten vielä meikkiä. Toinen kysymys olisi kuorinnasta, onko jo liikaa kuorittu, kun käytän Daily resurfaceria ja daily microfoliantia vuoroiltoina?

    Nanna K.

    VastaaPoista
  8. Voit ihan hyvin käyttää Dailu resusfaceria ja Daily microfoliantia vuoropäivinä, juuri niin ne on tarkoittettukin käyttää. Varsinkin rasvaiselle iholle päivittäinen kevytkuorinta tekee hyvää. Voit käyttää Extra firming boosteria ja voidetta päällekäin, Extra firming booster imeytyy syvempään ihokudokseen eikä siitä jää mitään ihon pintaan. Yksinään se ei riitä edes rasvaiselle iholle.
    Inkeri

    VastaaPoista