lauantai 21. heinäkuuta 2012

Tuloksia Overnight Repair Serumista

Nyt Overnight Repair Serum(15ml 98€) on ollut myynnissä puolisen vuotta ja tuloksia on jo nähty. Se tuli ehdottomasti tarpeeseen suomalaisten iholle. Kuivaihoiset asiakkaani selviytyivät talvesta paljon helpommin, kuin aikaisemmin. Tuotteen ero aikaisempiin tehotippoihin nähden on se, että Dermalogica patentoi menetelmän jonka avulla samassa tuotteessa voi olla sekä kiinteyttäviä, että öljymäisiä aineita. Tähän saakka tehokkaita kiinteyttäviä peptidejä sisältävät tuotteet ovat olleet hyvin ohuita ja tuntuneet kuivan kiristäviltä Suomen talvi ilmastossa. Nyt Overnight Repair Serumissa on parhaat mahdolliset kiinteyttävät aineet yhdistettynä vahvistavaan ja ravitsevaan arganöljyyn.

Niin, kuin talvella jo sanoin, niin Overnight Repair Serum on tehokkain tuote vanhenemiseen mitä koskaan olen käyttänyt ja olen edelleen samaa mieltä. Itse en enää siitä luovu, vaan käytän sitä jatkuvasti ja sitähän käytetään vain öisin. Kaikilla asiakkaillani jotka ovat pullollisen käyttäneet näin selvän eron aikasempaan verrattuna. Osoittautui myös, että Overniht Repair Serum vähensi punoitusta ja rauhotti couperosaa todella hyvin ja sitä en edes osannut odottaa. Arganöljyn vaikutus on niin tehokkaasti vahvistava, että kaikki yli 35-vuotiaat hyötyvät siitä todella paljon. Vanheneminen ohentaa ihoa koko ajan ja ohentunut iho taas rypistyy helpommin, kuin normaali paksuinen iho.

Näin kesällä suosittelen käytettäväksi Extra Firming Boosteria( 30ml 82€) päivällä ja Overnight Repair Serumia yöksi ja niiden päälle sitten ihotyypinmukainen voide. Yli 35-vuotiaille suosittelen Overnight Repair Serumia jatkuvasti yöksi ja 28-35-vuotiaille 2-3 pulloa vuodessa. Nyt, kun käytännössä on nähty, että Overnight Repair Serum todella vaikuttaa ihoon ei kannata olla hyödyntämättä sitä.

9 kommenttia:

  1. Anonyymi16:34

    Olen oikein tyytyväinen näihin Overnight repair serumin tuloksiin, minulla on toinen pullo menossa ja nuo pikkupullot ovat ihmeen riittoisia.
    Ensin hiukan emmin tuotteen ostoa, kun olen niin herkkä hajuille, mutta onneksi sait minut uskomaan ettei se ole hajuste.Öljyhän tuoksuu ihan erilaiselta, kun Dermalogican rasvat yleensä ja pelkäsin saavani siitä päänsärkyä. Nyt en edes huomaa koko tuoksua ja ihan oikeasti se tuoksuukin hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi16:44

    Niin me ihmiset olemme erilaisia. Minusta tuo Overnight Repair Serumin tuoksu on aivan ihana.
    Oma ohut ja punoitteleva ihoni on selvästi rauhoittunut ja vahvistunut tuon ORS:n avulla. Siitä on tullut minun suosikki, jota en varmaan koskaan enää lopeta.

    Marja-Leena

    VastaaPoista
  3. Anonyymi17:50

    Olen 32v, mutta vakavan sairauden vuoksi laihduin kymmenisen kiloa parissa viikossa ja olen nyt alipainoinen. Parin kuukauden sairaalakeikan jälkeen iho on todella kuiva ja huonossa kunnossa. Näytän ihan viisikymppiseltä. Voinko käyttää Overnight Repair Serumia ja Power Richiä, vaikka en olekaan vielä 35v?

    Tiia K.

    VastaaPoista
  4. Suosittelen ilman muuta Overnight Repair Serum+Power Rich yhdistelmää. Kuureina niitä voi käyttää nuorempikin ja niillä saa erinomaisia tuloksia silloin, kun iho on sairauden vuoksi mennyt huonompaan kuntoon. Tuo yhdistelmä riittää yleensä noin 6-8 viikkoa ja senkin jälkeen voit käyttää vielä uudet pakkaukset ja sitten parin kuukauden tauko. Muista myös käyttää kuorintaa pari kolme kertaa viikossa, niin saat voiteista parhaan tehon irti.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi11:36

    Tuo Overnight Repair Serumin pullo on tosi hankala käyttää. Sieltä ei millään tahdo tulla kunnolla tippoja ja vie aikaa ennen kun sieltä saa tarpeeksi naputeltua ulos.
    Pullo on vaihdettava ei tuon hintaluokan aineella voi olla niin hankalaa pakkausta!

    Vaativa asiakas

    VastaaPoista
  6. Kiitos palautteesta.Minustakin tuo pullo on hankala käyttää, mutta Mari ja muutama muu asiakas on ihan toistamieltä. Sieltä pitää kuulemma tiputtaa rauhallisesti kämmenelle muutama tippa eikä sitä saa ravistella tulemaan. Kokeileppa tätä systeemiä
    Itse kokeilin ottaa ihan rauhallisesti kallistamalla pulloa ja tipat tuli ihan hyvin. Olen kuitenkin niin nopea luonteeltani etten mitenkään ehtisi "viettelemään" mitään tippoja. Tässäkin kyseessä taitaa olla makuasia. Kerron kyllä palautteesi eteenpäin Dermalogican maahantuojalle.

    Inkeri

    VastaaPoista
  7. Anonyymi15:45

    Otan vielä kantaa tuohon tuoksukeskusteluun. Overnight Repair Serum on varmaankin voimakkaampi tuoksultaan kun yleensä Dermalogican aineet, mutta ainakin minua Inkeri valmisti siihen. Sitten, kun aloitin käyttämään öljyä niin ihastuin tuoksuun niin, että mielestäni se on iki-ihana. Tulee ihan hyvä mieli illalla levittää sitä, kun tuoksu on jotenkin niin miellyttävä.
    Ja sehän kuitenkin häviää ihan parissa minuutissa.

    Tuoksuttelija

    VastaaPoista
  8. Anonyymi14:32

    Miten tuo Overnight Repair Serum säilyy? Unohdin ensimmäisen pulloni mökille joskus maaliskuussa ja nyt löysin sen, uskallanko vielä käyttää? Mökillä oli kyllä peruslämpö päällä ettei se mitenkään jäätynyt ole. Pullossa olisi ainakin puolet jäljellä, joten en raaski sitä poiskaan heittää.
    Samoin löysin mökiltä YB mineraalimeikin lopun, mutta se ei kait pilaannu niin nopeasti, kun se on jauhemaista. Sen kyllä otinkin jo käyttöön.
    Kesäterveiset täältä Anttolasta Inkerille ja Marille!

    VastaaPoista
  9. Anonyymi16:04

    Hei!

    Mistä tuota overnight repair serumia saa? Ja paljonko maksaa? Verkkokaupasta en ainakaan löytänyt...

    VastaaPoista