sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Helppo kotihoito-ohjelma

Mitä helpompi ja nopeampi ihon kotihoito on sitä varmemmin se tulee tehtyä. Me Marin kanssa yritämme tehdä aina sellaisen suosituksen, että se sopii asiakkaan kokonaistilanteeseen. Onneksi Dermalogican tuotteet ovat yleensäkin nopeita käyttää, niin kiireisinkin ehtii tekemään perushoidon. Meidän asiakkaistamme suurin osa on yli 35-vuotiaita ja heillä on pintakuiva sekaiho. Jos iho on ollut huonommalla hoidolla pitkään siinä on myös epätasapainoa eli välillä näppyjä, välillä kuivaa hilseilyä.

Teen tähän tyypillisen kotihoito-ohjelma esimerkin mitä voi soveltaa monelle keski-ikäiselle asiakkaalle. Puhdistus on kaiken perusta ja se onkin suomalaisille tärkeä asia. Suosittelen aina kaksoispuhdistusta, ensin Precleanse ( 150ml 54€) ja sitten ihotyypin mukainen puhdistusmaito. Pintakuivalla iholla Precleanse parantaa ihon ohentumista ja kosteuttaa. Silmämeikki sekä meikkivoide lähtee Preclenasella erinomaisesti pois. Sen jälkeen suosittelen pesua Ultra Calming Cleanserilla ( 500ml 73€, 250ml 51€). Hoitosuihkeena on hyvä käyttää Antioxidant Hydramistiä ( 150ml 61€) koska se hidastaa ihon vanhenemista ja kosteuttaa.

Jos iho on oikein kuiva ja ollut pitkään hoitamatta suosittelen aamuisin tehotipaksi Skin Hydrating Boosterin ( 30ml 93€) joka sopii myös silmineympärille ja kaulalle ja sitä voi käyttää myös aamuin illoin. Yöksi suosittelsiin kuitekin nyt alkusyksystä Overnight Repair Serumin( 98€) joka on paras mahdollinen  ihoa vahvistava ja kiinteyttävä tehoaine. Tehotippojen päälle levitetään aamuin illoin Intensive Moisture Balance ( 100ml 85€, 50ml 59€) ja se toimii hyvin myös meikinalusvoiteena.

Silmienympärystää ei pidä unohtaa, vaan ne vaativat erityisen paljon hoitoa keski-ikää lähestyttäessä. Skin Hydrating Booster on hyvä tehoaine silmienympärille aamuin illoin. Yöksi on paras mahdollinen Age reversal eye complex ( 15ml 78€) se on tuote mistä en enää ikinä halua luopua, en ole koskaan ennen käyttänyt niin hyvää silmienympärysvoidetta. Päiväksi suosittelen Multivitamin Power Firm ( 15ml 70€)voiteen joka sopii myös suunympärysryppyihin. Näillä edellä mainituilla tuotteilla pärjää erittäin hyvin jokapäiväisessä käytössä.

Suosittelen vielä kuorintaa ja naamiota pari kertaa viikossa. Kuorinta-aineena on helppo ja nopea Multivitamin Thermofoliant ( 75ml 81€) ja sen jälkeen naamio imeytyy todella hyvin. Multivitamin Power Recovery Masque ( 75ml 68€) on myös helppo käyttää koska sen voi jättää vaikuttamaan yöksi. Tähän päivittäiseen hoitoon menee noin viisi minuuttia aikaa ja hintaa tulee kolmisen euroa per päivä.

VERKKOKAUPPA TARJOUS:
Verkkokauppaan on päivitetty syksyn tarjoustuotteet ja ne on voimassa 15.11. 2012 saakka. Tilaus kannattaa tehdä heti koska HUIPPUETU on voimassa 15.9-20.9-12. Tehdessäsi yli 100€ tilauksen saat pakettiisi mukaan OVERNIGHT SKIN RESCUE pakkauksen jonka arvo on 85€ ja se riittää kolmen viikon käyttöön. Pakkauksessa on Super Rich Repair 15ml, Overnight Repair Serum 5ml ja Age Reversal Eye Complex 5ml.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi05:11

    Hei ja kiitos erinomaisesta blogista. Jos kerkeät vastaamaan kyselisin tuotesuosituksia. Ihoni on varmaan pintakuiva sekaiho, posket etenkin välillä kiristelee ja poskilla vähän punoitusta, kenties couperosan alkua. Mitenkään erityisen paljon ei epäpuhtauksia ole, T-alue on rasvisempi ja silloin tällöin t-alueella pieni näppylä tulee ja jonkin verran mustapäitä.

    Asutaan ulkomailla maassa, jossa subtrooppinen ilmasto ja lämmintä n.25- 30 astetta päivällä, yöksi kylmenee n. 15 asteeseen.

    Aamulla pesen kasvot ultracalming cleanserilla, jolla jälkeen ultracalming mist. Tämän jälkeen gentle soothing booster ja päivävoiteeksi dynamic skin recovery.

    Illalla pesen precleansella ja ultracalming cleanserilla, tämän jälkeen ultracalming mist, special soothing booster ja yövoiteeksi skin smoothing cream tai joskus käytän intensive moisture balance, jos iho tuntuu kiristävältä. (Nykyään tuntuu, että skin smootking cream ei riitä.)

    Silmänympätyksille öisin käytän age reversal eye complexia ja päivällä multivitamin power firm. Kuorin ihon n. kerran viikossa multivitamin thermofoliantilla ja kuorinnan jälkeen multivitamin mask, joka joskus yön yli. Joskus käytän iltaisin tuon soothing boosterin sijaan skin hydrating boosteria.


    Miten voisin muuttaa hoitoa, että pääsisin tuosta pintakuivuudesta/kiristävyydestä eroon. Ja toisaalta punoitusta ja epäpuhtauksia pitäisi hoitaa. Olen miettinyt, että josko käyttäisin välillä putsarina iltaisin dermal clay cleanseria vaikka 2-3 kertaa viikossa vai olisiko joku muu parempi?Hyödyttäisikö overnight repair serum vai onko se vanhemmalle iholle tarkoitettu?
    Lisäksi mitä suosittelisit silmänympäryksille päivisin, kun tuossa multivitamin power firmissä ei ole aurinkosuojaa niin se vähän tässä ilmastossa mietityttää. Aiemmin oli käytössä total eye care, mutta koin sen jotenkin liian kevyeksi.

    Niin ja ikää minulla 31 v.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi09:14

    Voiko tuon overnight skin rescue pakkauksen käyttää 31-viotias kuuriluonteisena vai onko ne vain vanhemmalle iholle? Kyseessä on pintakuiva sekaiho.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kysymyksistänne.
    Vastaan tähän viimeiseen ensin. Tuo Overnight skin rescue pakkaus on erinomainen elvytyskuuri kolmekymppiselle. Siinä olevat tuotteet ovat loistava yhdistelmä nuoremmallekin iholle tässä kohtaa, kun auringon valo loppuu ja sisälämmitys alkaa.
    Sitten tuohon ensimmäiseen kysymykseen: Nämä ohjeet mitä nyt annan ei välttämättä toimi Suomen ilmastossa, joten täällä olijan ei kannata ottaa näistä oppia. Niille jotka talvella matkustavat esim.Kauko-Itään voivat näistä ohjeista hyötyä.
    Ilmasto-olosuhteet ovat aina ihonhoidon perusta ja lämpimässä ilmastossa kuivuuden ei pitäisi olla ongelma. Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että kysyjällä ei ole tarpeeksi kosteuttavia tuotteita. Nuo voiteet kuulostaa ihan hyvältä, mutta boosteriksi vaihtaisin Skin Hydrating Boosterin. Tietysti tuo Gentle soothing boosterin voi käyttää loppuun. Käytä Skin Hydrating Booster aamuisin ja Overnight Repair Serum yöksi. Tuo Overnight Repair Serum on osoittautunut hyväksi avuksi couperosalle, käytä sitä yksi pullo syksyllä ja toinen keväällä. Muuna aikana Skin hydrating boosteria yöksi ja päiväksi.
    Voisit lisätä hoito-ohjelmaasi kuorintoja. Daily Microfoliantia voisit käyttää joka toinen päivä ja niinä päivinä, kun et käytä Dailyä ota puhdistukseen Tri-active Cleanse, sitä voit käyttää noin kolmisen kertaa viikossa. Silloin, kun ihosi vaikuttaa rasvaisemmalta voisit laittaa Clearing Mattifierin Skin Hydrating Boosterin päälle, eikä muuta voidetta.
    Jos Total eye care tuntuu liian kevyeltä laita sitä Multivitamin Power Firmin päälle. Tai tuo Skin hydrating booster laitetaan myös silmien ympärille, sen kanssa voi Total eye Care olla riittävän kosteuttava.

    Toivottavasti ehdotuksistani löytyy apua.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Anonyymi16:37

    Kiitos hyvistä ihonhoitovinkeistä. Ja ihanat yllätykset verkkokauppapaketeissa teki minusta vakioasiakkaan.
    Sopiiko tuo Daily Resurfacer couperosa iholle ja onko siitä mitään hyötyä couperosalle? Ihoni on aika rutikuiva ja couperoottinen ja ikää on 38v. kumpi boosteri olisi parempi valinta tuo Skin hydrating booster vai Gentle soothing booster?
    Olen huomannut, että suosittelet usein ULtra calming cleanseria kuivalle iholle, onko se parempi kuin essentiel solussion?

    Nippe

    VastaaPoista