tiistai 11. syyskuuta 2012

Kolmannen sukupolven kosmetiikkauutuudet!

Tätä sanontaa kolmannen sukupolven uutuus yleensä käytetään tietotekniikassa, mutta minusta se sopii myös Dermalogican uutuustuotteisiin. Viimeisen parin vuoden aikana Dermalogican lanseeraamat uudet tuotteet ovat olleet aivan mullistavia. Itse en olisi ikinä voinut edes toivoa, että kosmetiikasta joskus tulee näin tehokasta. Siihen nähden mitä kosmetiikka oli 80-luvulla, kun työelämäni aloitin niin muutos on ollut valtava.

Kaksi tällaista superuutuutta on jo markkinoilla ja kolmas lanseerataan 1.10-12. Age reversal Eye Complex( 15ml 78€) silmänympärysvoide tuli markkinoille kesällä 2011 ja Overnight Repair Serum( 15ml 98€) saatiin Suomeen viime tammikuussa. Lokakuun alussa lanseerataan Skin Perfect Primer sk 30, joka on suojaava meikinpohjustusaine ja meikitön meikki. Skin Perfect Primerin hintaa, tai pakkauskokoakaan en vielä tiedä, kaiken sen Dermalogica pitää salaisuutena viime hetkeen saakka. Ainoastaan sen osaa aavistaa, että tuotteesta tulee hittituote suomalaisille ja toivottavasti osaan heti tilata sitä tarpeeksi. Overnight Repair Serumin kohdallahan meillä kävi nolosti, kun en osannut tilata sitä tarpeeksi ja aluksi se oli yhtenään meiltä loppu. Olen tuota Skin Perfect Primeriä kokeillut yhden näytteen verran ja en ole ikinä käyttänyt mitään vastaavaa. Odotan sitä myyntiin jo ihan itsenikin takia.

Age Reversal Eye Complex on ollut todella mullistava silmänympärysvoide. Emme ehkä Marin kanssa ymmärtäneet heti alkuunsa sen arvoa, koska emme voineet käsittää miten paljon  on voinut silmänympärysvoide muuttua. Nyt, kun voide on ollut yli vuoden käytössä siitä tullut palaute on tuonnut esiin voiteen monet hyödyt. Se on myös hieno asia, että vaikka tehoa on enemmän niin Age Reversal Eye complex on myös erinomainen herkistyneelle silmänympärykselle. Ohuet, kutisevan punoittavat silmäluomet vahvistuvat voiteen avulla. Age Reversal Eye Complex on tarkoitettu kaikille yli 30-vuotiaille  ja sen ryppyjä siloittava vaikutus on ilmiömäinen. Sisältämänsä niasinamidin avulla se poistaa turvotusta erittäin hyvin, koska niasiini johdannainen estää nesteen tihkumista kudokseen. Age Reversal Eye Complex vähentää myös silmänympäryksen tummuutta ja hyperpigmentoitumista. Voide on suositeltu käytettäväksi öisin, koska ihon lämmönnousu saa sen vaikutuksen tehostumaan. Päiväksi suosittelen talvella Multivitamin Power Firm ( 15ml 70€) tai Intesive Eye Repair silmänympärysvoiteita.

Overnight Repair Serumin kohdalla asiakkaiden tyytyväisyys on ollut ihanaa kuunneltavaa. On vaikea kuvailla ja kertoa miten erilaisesta ja tehokkaasta aineesta on kysymys, se täytyisi itse kokea. Overnight Repair Serumin raaka-aineyhdistelmä on patentoitu, koska sellaista ei ole aiemmin ollut käytössä. Suurin muutos on se, että on pystytty laittamaan samaan tuotteeseen öljymäinen aine ja kiinteyttävät aineet. Tähän asti on ollut niin, että kiinteyttävät hoitotuotteet ovat olleet kovin kuivia ja ohuita. Ne eivät ole oikein toimineet Suomen talvessa ja muutenkin kuivaihoisilla ihmisillä.
Overnight Repair Serum sisältää elvyttävän ja kosteuttavan arganöljyn, joka vahvistaa ohutta vanhenevaa ihoa. Ohut, hyvin imeytyvä öljy ja kiinteyttävät peptidit saavat jo parin viikon käytön jälkeen ihon tuntumaan jäntevämmältä ja vahvemmalta. Silloin, kun itse aloitin tuotteen käytön, niin en voinut kuin hämmästellä tulosta. Olisi ollut parikymmentävuotta sitten ihan utopiaa kuvitella, että kosmeettinen ja turvallinen tuote voi vaikuttaa siten.

Syksyn aikana saamme laitettua kaikki nämä tuotteet myös verkkokauppaamme myyntiin.

7 kommenttia:

  1. Anonyymi17:10

    Hei! Tuleeko nettikauppaan myös muut puuttuvat tuotteet? Etsin viime viikolla esim Ultra Calming Serum Concentratea eikä sitä löytynyt.

    -Laura

    VastaaPoista
  2. Anonyymi19:40

    Niin, ja jos on hyviä vinkkejä märkäruven ja enteroviruksen aiheuttamien rakkuloiden hoitoon niin olisin kiitollinen. Näköjään aikuisetkin voivat sairastua pikkulasten sairauksiin...

    VastaaPoista
  3. Olen pahoillani, että verkkokaupasta puuttuu useampi tuote. Meillä on ollut hiukan ongelmia yhteistyökumppanin kanssa tuon verkkokaupan hoitamisen suhteen. Tilanne paranee kohta puoliin ja saamme asiat ajantasalle. Kaikki puuttuvat tuotteet tulee verkkokauppaan myyntiin syksyn aikana.

    Siinä vaiheessa, kun märkärupi tai enterorokko on akuutissa vaiheessa en suosittele kovin paljoa kosmetiikkaa sille alueelle. Parantumisvaihetta nopeuttaa Multivitamiini naamio ja ihan kosteuttava tehotippa Skin Hydrating Booster antaa lisävoimaa parantumiseen.
    Olen kyllä ennenkin kuulut, että enterorokkoa voi olla aikuisella, mutta se on hyvin harvinaista.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Anonyymi17:47

    Tuo Age reversal silmänympärysrasva on aivan uskomaton. Olen mielestäni kokeillut kaikkea mahdollista kallista ja halpaa ja aina vaan silmänympärykset kuivui ja turposi. Olen käyttänyt puolisen vuotta Age reversal eye complexia ja se alkoi auttamaan kolmessa viikossa. Keväällä ihoni oli silmienympäriltä vähän rikkikin ja ihan rutikuivat, kun käytin allergiatippoja koko kevään. Voide oli "kuin balsamia haavoille" heti kirvely helpotti ja nyt olen tosi tyytyväinen, kun rypyt ja turvotus on huomattavasti vähäisempää. Kiitos kovasti kun neuvoit tuon voiteen.

    Anna

    VastaaPoista
  5. Anonyymi18:02

    Hei!
    Vinkkinä Inkerille, että Skin Perfect Primerista löytyy paljon jo kehuja usan dermalocigan sivuilta. Eli siellä on jo tyytyväisiä käyttäjiä. Odotan innolla tuotetta. Tuo Age reversal Eye Complex on käytössä myös ja on ihan hyvä tuote, mutta se ihmettelen, miksi se saa välillä silmäni kyynelehtimään. Ja samoin se "ripsenkasvattaja seerumi" saa silmäni kyynelehtimään vaikka laitan sitä tosi ohuelti. Olen käyttänyt sitä kesäkuun alusta alkaen aamuin illoin ja ihan hyvä tuote ripsille, mutta käytän välillä vain iltaisin koska silmät alkavat vuotamaan välillä ja meikkauksesta ei tahdo tulla mitään joten olen jättänyt välillä aamulaittamista. Voi olla, että syystuulet tekevät sen, että silmät vuotavat herkemmin. Kesätuuli kun ei "itketä", mutta muina vuodenaikoina tuuli saaa helposti silmät vuotamaan. Muutenkin silmät ovat erittäin arat. Kauan ripsiseerumi muuten kestää avattuna kun paketissa ei ole mitään päivämäärää mihin mennessä tuote käytettävä avaamisen jälkeen.

    VastaaPoista
  6. Ok, kiitos tiedosta. Harvemmin käyn noilla Usan sivuilla, mutta täytyypä katsoa.
    Tuo on minulle ihan uusi tieto, että Age reversal eye complex laittaisi silmät vuotamaan ja sama juttu tuon ripsiseerumin kanssa. Silmän alue on aina vähän konstikas ja varsinkin jos silmät ovat kovin arat. Voisikohan olla kyse siitä, että silmät kun on hiukan ärtyneet myös ripsiraja saattaa ärtyä ja silloin se on hyvin herkkä. Kun itse silmä on ärtynyt sitä saattaa lisää ärsyttää ihan mikä tahansa. Toisaalta silloin, kun silmistä valuu paljon vettä se taas kuivattaa ja ohentaa silmänympärysihoa ja on entistä suurempi tarve hyvälle silmänympärysvoiteelle.
    Silloin, kun itse silmäluomen iho on rikki niin moni asiakas on kehunut miten nopeasti Age reversal eye complex istä parantaa. Pystyisitköhän näinä vetistävinä päivinä käyttämään Multiactive power firm silmänympärysvoidetta, koska se suojaa myös valuvalta kyynelnesteeltä.
    Tuo ripsiseerumi on ihan käyttökunnossa pari vuotta avaamisen jälkeen. Se riittää noin 6-8 kk käytössä, jos sitä käyttää aamuin illoin.

    Inkeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi22:09

      Kiitos vastauksesta! Käytän päivisin tuota mainitsemaasi Multiactive power firmiä silmänympäryksille ja sen päälle vielä total eye carea, koska multiactive power firmin koostumus sulaa niin hyvin ihoon, että se ei ihan riitä. Jos en laita sen päälle muuta, niin peitevoide silmänympäryksille ei sulaudu kauniisti (koska iho liian kuiva). Tuotteet ovat kaikki kyllä loistavia eli iho on sileä, mutta jostain syystä silmäni ovat tosi herkät välillä ja silloin muutamat tuotteet "itkettävät". Multiactive power firm on ihana tuote ja se ei itketä, mutta se ei siis pelkästään riitä päivisin meikin alle.

      Poista