lauantai 29. syyskuuta 2012

Nyt vaihdetaan meikit syksyn sävyihin

Muistuttaisin siitä, että nyt laitetaan kesän meikkisävyt lepäämään ja otetaan talven väritykset käyttöön. Ei näytä kivalta, tai siistiltä jos tekee työmeikkinsä läpi vuoden samoilla sävyillä. Ihan samalla tavoin, kun viikkaamme kesävaatteet kaappiin ja laitamme pastellisävyiset kengät, laukut ja huivit odottamaan ensi kesää, niin myös meikit pitää uudistaa.

Suomalainen nainen on hyvin varovainen meikatessaan ja usein meikkiä käytettään ihan liian kevyesti. Äärimmäisen harvoin näkee, että jollakin on liian paljon meikkiä. Hyvin vaaleat pastellihuulipunat näyttävät hassulta syksyn pimetessä, että ainakin huulipuna pitäisi valita uudelleen. Youngbloodin meikkisarja on niin hyvä laatuinen, että sillä saa helposti siistin meikin. Se sisältää mineraalipigmentin, joka on niin kauniisti valoa läpäisevää ettei sillä edes pysty tekemään liian kovia meikkejä. Tässä muutama vinkki uusista syksyn väreistä, nämä kaikki ei ole nyt tulleita uutuuksia, vaan kuuluvat perusvärien linjaan ja sopivat talven meikkiväreiksi.

Luomiväreinä kivat sävyt ovat yksittäispakatuista jauheluomiväreistä värit: Cashmere ja Granite (33€). Kumpikin on sen verran neutraali väri, että ne sopivat ihan yksinäänkin koko luomelle. Cashmere on tummempi, murrettu ruskea ja Granite on harmaan ruskea. Kivan rajauksen saa uudella Gel Linerillä ja värisävy Black Orchid on persoonallinen tumma violetti. Se ei missään tapuksessa ole liian voimakas, tai erikoinen, mutta tuo silmämeikkiin syvyyttä. Gel Liner ja sivellin on nyt yhteishintaan 40€, kun normaalihinta on 55€. Poskipunana syksyisen viileä sävy on Rose Quarts joka on voiteen ja puuterin välimuoto. Tämä keväällä myyntiin tullut uutuuslaatu on aivan selvästi ollut suomalaisten mieleinen laatu. Se on todella helppo levittää sormilla.

Huulille neutraali syksyinen huulikiille on nimeltään Fantasy ja se on läpikuultava viinin punainen. Muistattehan, että nuo huulikiilteet ovat niin rasvaisia, että ne toimii myös huulihoiteina. Sopiva huultenrajaus on väri Pout, se on hyvn neutraali sävy ja sopii moneen muuhunkin huulipunaan. Jos olette epävarmoja meikkisävyistä, niin me autamme mielellämme. Voitte soittaa etukäteen tulostanne, että tiedämme varata sen verran aikaa, että värejä ehtii kokeilla iholle. Tai kasvohoidon jälkeen voi tehdä kevyesti meikkiä, niin siinä näkee uutuus värit omalla iholla. Tärkeintä kuitenkin on ettet jumiinnut aina samoihin meikkiväreihin!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi12:36

    Olen ollut tosi tyytyväinen suosittelemiisi YB meikkeihin, vaikka olen ostanut ne verkkokaupasta tavallaan näkemättä. Harvoin olen mitään meikkiä käyttänyt loppuun saakka, vaan aina ensin tulee kyllästyminen. Nyt olen tuon Promiscous ja Pout huulikiilteet käyttänyt loppuun ja Tangier poskipunasta pohja häämöttää. Olen ollut aina myös hyvin herkästi reagoiva ja silmäni ärtyy milloin mistäkin. YB ripsiväri ei ärsytä ja luomivärejäkin käytän aina juhlassa.
    Blogisi on kivaa luettavaa, jos saa toivoa niin kerro lisää meikkivinkkejä.

    Minni

    VastaaPoista
  2. Anonyymi13:56

    Kiitos näistä blogineuvoistasi. Minäkin lukisin mielelläni neuvoja meikkaamisesta. Olen 45v ja aika arka meikkaamaan, en halua olla mikään suttuinen pelle.
    Voiko tämä YB:n ´mineraalimeikin alle käyttää tätä uutta SkinPerfect Primeriä, vai on tuo YB:n oma mineral primer parempi. Mitä eroja näillä kahdella tuotteella on?

    VastaaPoista