sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Super Rich Repair hoitovoide

Talvi tekee tuloaan ja vaikka ilman kosteus vielä nyt on ihan valtava huoneilman kuivahtaminen yleensä käy hetkessä. Lokakuun aikana yleensä alkaa ensimmäiset pakkasyöt ja sen tuntee heti hiusten sähköisyytenä ja ihon kuivuutena. Suomen ilmastossa on talvella käytettävä ihan erilailla vaikuttavia hoitoaineita, kuin kesän aikana.

Super Rich Repair( 50ml 126€) hoitovoide tuli markkinoille viitisen vuotta sitten. Se oli nimenomaan suunniteltu pohjoismaalaisten tarpeisiin. Voide on tehokaasti suojaava vaikutukseltaan, se suojaa kuivalta sisäilmalta ja rasittavalta pakkaselta ulkona. Super Rich Repair on kaikista täyteläisin Dermalogican voiteista ja se voi olla hiukan jäykän ja paksun oloista, kun sitä pumppupurkista ottaa. Se levittäytyy kuitenkin hyvin helposti ja imeytyy todella hujauksessa. Mitään rasvaisuutta ihon pintaan ei jää ja se sopii myös meikin alle. Voide sisältää soijaflavonoideja jotka parantavat kimmoisuutta ja kaakaovoita joka kosteuttaa ja tuo täyteläisyyttä ihoon.

Suosittelen kaikille yli nelikymppisille kuivaihoisille asiakkaille Super Rich Repar voiteen aamulla ja illalla. Voide estää ihoa ohentumasta ja kuivumasta, mutta tehotiivisteet voiteen lisäksi hidastaa todella paljon rypistymistä. Sopiva tehotippa aamuisin on Extra Firming Booster ( 30 ml 82 €) joka on Dermalogican kaikista kiinteyttävin tehoaine. Se levitetään suoraan puhtaalle iholle aamuisin ja se sopii myös silmienympärille ja kaulaa ei missään tapauksessa pidä unohtaa. Illalla puhdistuksen jälkeen käytetään Overnight Repair Serum ( 30ml 98€) ja kun nämä kolme tuotetta on hankkinut, niin niillä pärjääkin sitten pari kuukautta. Pahimpana sydän talvena joulun jälkeen kannattaa voide vaihtaa Power Richiin ja käyttää noita tehotiivisteitä vielä toiset pakkaukset.

Talvella meidän asiakkaittemme suosikkivoide on juuri Super Rich Repair ja kesäaikaan se on Intensive Moisture Balance ( 50ml 59€, 100ml 85€). Voiteiden helppous on siinä, että ne sopii sekä yöksi, että päiväksi.

7 kommenttia:

  1. Anonyymi14:42

    Toisille lukijoille kertoisin neuvoksi, että Super Rich Repair on aivan ihanan hyvin imeytyvä voide. Minulla oli aivan turha pelko sen paksuudesta ja niin voi olla monella muullakin. Sain Inkeriltä varmaan kolmeenkin kertaan näytepussin kasvohoidon yhteydessä, mutta aina kun pussin kokeilin päädyin siihen, että liian rasvaista. Nyt, kun vihdoinkin uskaltauiduin ostamaan purkin ja opin käyttämään oikean määrän, niin sehän on aivan ihanasti imeytyvä. Noista näytepusseista käytin varmaankin aina liikaa. Nyt, kun otan painalluksen purkista niin se on riittävä määrä ja sopii talvella hyvin myös meikin alle. Helppous on myös helpotus, ei tarvitse montaa purkkia meikkipussiin.

    Ulla

    VastaaPoista
  2. Anonyymi12:50

    Voiko tuon Super rich repair voiteen päälle laittaa vielä tämän uuden SkinPerfect Primerin vai tuleeko jo liian paksut kerrokset.

    Tuula

    VastaaPoista
  3. Anonyymi14:01

    Olen ollut vakavasti sairaana koko kesän ja paljon sairaalahoidossa ja todella kuivassa ilmastossa. Ihoni on normaalisti sekaiho ja ikää on 54v. Nyt tunnen olevani rutikuiva. Kasvoissa on punaisia ja vähän kutiaviakin läiskiä ja toisaalta iho hilseilee. Sairaalassa minulla ei ollut mukana, kuin Super Rich Repair ja nyt se ei tunnu enää riittävän. Tuntuu, että kaipaisin enemmän kosteutta ihooni. Muuten olen kyllä tykännyt tuosta Super Rich Repairista ja haluaisin sillä jatkaa, mutta mitä siihen lisäksi.

    Toipilas

    VastaaPoista
  4. Anonyymi19:59

    Jaksaisitko auttaa vielä minunkin ongelmassani. Ihoni on voimakkaasti punoittava ja harrastan talviurheilulajeja. Hiihtolenkiltä tullessa ihoni on ihan pinessä ryhelmässä ja kaikki tuntuu kutisevan ja kirvelevän. Olen käyttänyt hydrokortisonia, mutta sitä ei saisi käyttää, kuin viikon. Suihkun ja saunan jälkeen iho vasta epämiellyttävä on ihan kuin se turpoisi ja sitä kautta kipeytyisi ja jomottaisi. En ole koskaan käyttänyt muita, kuin apteekin aineita ja niistä ei ole mitään apua. Tuntuu myös ettei paikkakuntani farmaseutti ole tippaakaan kiinnostunut miltä minun ihoni tuntuu.
    Olisin ikionnelinen jo suosittelsit muutaman perusaineen mitä vosin jatkuvasti käyttää.

    Henna

    VastaaPoista
  5. Ensin vastaus Ullalle. Voit ihan hyvin käyttää Super Rich Repairin päällä tätä uutta Primeriä. Se on niin ihanan ohut ja siloittaa ihon pintaa ja tuo aurinkosuojan, että aivan varmasti ihastut siihen.
    Toipilaalle vastaisin, että tarvitset lisäkosteutta ja tehoaineita Soper Rich Repairin lisäksi. Yöksi erinomainen on Overnight Repair Serum, koska se myös korjaa ihoa. Päiväksi olisi hyvä käyttää Skin Hydrating Boosteria koska se lisää kosteuden määrää ihossa huomattavasti. Kun otan vielä lisäksi käyttöön Dailu Resurfacer hoitotassut, niin ne kuorii hilseilyä pois ja saat tehoaineista parhaan tuloksen.

    Hennan iholla on tilanne, että tarvitsisit nyt ihan uuden systeemin ihosi hoidossa. Jos nyt et paneudu ihosi kuntoon voit saada vielä entistä enmmän ongelmia. Ultra Calming hoitolinja on oikea valinta ja käytä siitä Ultra Calming Cleanser ja Mist, aamuin illoin. Ultra calming serum concentrate parantaisi ihon omaa suoja mekanismia ja tuo lisää kosteutta ja käytä sitä aamuin illoin. Sen päälle voit laittaa Intensive moisture balance kosteusvoiteen ja sitten vielä pakkaselta suojaamaan Barrier repair. Kuulostaa siltä, että ihosi on todella ärtynyt kylmyydestä ja kuivuudesta ja tarvitsee tehohoito-ohjelman pysyäkseen kunnossa.
    Toivottavasti saat näistä apua.

    Inkku

    VastaaPoista
  6. Anonyymi14:07

    Minkä ikäisille rasva on suunnattu?
    Voiko 20 tai 30 vuotias käyttää kyseistä rasvaa?
    Kiitos avusta :)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi21:50

    Kokeilin eilen näytettä Super Rich Repairista ja täytyy sanoa, etten ole toista vertaistaan kokenut. Minulla on ollut käytössä merkkituotteiden voiteita, apteekin Lierac-voidetta ja V10Plus seerumeita, mutta tämä voide oli niin ihana, teki ihon pehmeäksi, helpotti kuivuutta ja kirjavuutta, joten tein tänään tilauksen, mutta "tavallinen" purkki oli loppu, verkkokaupassa oli tarjouspaketti, jossa oli mukana silmämeikinpoistoaine ja silmänympärysvoide. Odotan jo kuumeisesti, että pääsen käyttämään. Hintava tuote on, mutta ainakin näytteen perusteella täysi kymppi. Kiitos vielä vinkeistä kesää varten sekä seerumista. Tulostin ne talteen.
    Vielä sen verran, että käyhän tämä voide minulle, täytän 57 vuotta. Onko näissä voiteissa joku ikähaarukka kuten esim. Vichyllä?
    "Nainen58"

    VastaaPoista