lauantai 22. syyskuuta 2012

Ultra Calming Cleanser on putsarien kuningatar!

Toivottavasti ei moni lukenut, että Ultra Calming Cleanser on pultsarien kuningatar. Käytän yleensä puhdistusmaidoista nimitystä putsari, mutta muutama ystäväni moittii sitä erehdyttämisenä, sen kuulemma sekoittaa pultsariin. No, joka tapauksessa kyse siis on Ultra Calming Cleanser puhdistusmaidosta, joka on meidän eniten myydyin puhdistusaine Precleansen ( 150ml 54€) jälkeen.

Ultra Clalming Cleanser( 500ml 73€, 250ml 51€) on paksu, kuohkea geeli ja täysin vesiliukoinen. Se on myös ainoa Dermalogican puhdistusmaito jonka voi vaan pyyhkiä pois, käyttämättä ollenkaan vettä. Tämän Ultra Calming cleanserin ympärille on rakentunut koko herkän ihon hoitolinja ja se tuli kokonaisuutena markkinoille puolitoistavuotta sitten. Silloin myös Ultra Calming puhdistusmaito uudistui ja siitä tuli entistä hoitavampi ja rauhoittavampi. Suomen ilmastossa kaivataan kosteutta ja rauhoitusta kaikilta tuotteilta ja siksi ymmärränkin, että tämä tuote on niin mieleinen.

Ultra Calming Cleanser on myös puhdistusmaito mitä voi käytää silmämeikin poistoonkin. Tosin kaikki kenellä on Precleanse käytössä tietävät, että Pecleanse vie paksuimmankin meikin hyvin pois. Toisaalta silmämeikin poistoaine Soothing Eye Make-up Remover ( 118ml 42€) on kaikista paras silmäluomien kannalta. Soothing Eye Make-up Remover on hoitava geeli, joka kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää silmäluomea. Moni asiakas kokee Ultra Calming Cleanserin omakseen juuri sen takia ettei tarviste eri ainetta meikin poistoon. Ultra Calming Cleanser ei myöskään takuulla kuivata ohuintakaan ihoa, mutta myös rasvoittuva pintakuiva iho saa sillä puhtaan tunteen.

Parasta olisi aina käyttää kaksoispuhdistusta eli ensin Precleanse ja sitten ihotyypin mukainen pesuaine. Jos jostain syystä ei mitenkään halua käyttää Precleansea ja valitsee vain yhden puhdistusmaidon, niin silloin se on Ultra Calming Cleanser.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi19:14

    Eka tuote Dermalogicalta minulle oli Ultra calming cleanser. Aloitin käyttämään sitä pari vuotta sitten ja muistan vieläkin miten ihmeissäni olin, kun iho ei kiristänyt pesun jälkeen. Aikaisemmat puhdistusmaidot oli inhottavan rasvaisia ja siksi käytinkin geelejä jotka taas kuivattivat liikaa.
    Tavallaan tuon puhdistusmaidon kautta opin ymmärtämään miltä hyvälaatuiset tuotteet tuntuu. Siitä sitten aloin keräämään muutkin iholleni sopivat Dermalogican tuotteet ja olen laskenut säästäväni useita satasia vuodessa, kun en tee turhia ostoksia. Enää ei ole puolikkaita pulloja käyttämättöminä kaapissa. Ja ihoni on paremmassa kunnossa, kun koskaan aiemmin.
    Kiitos myös tästä blogista! On kiva lukea neuvoja ja vinkkejä miten ihoa voi hoitaa ja tietysti kissajuttusi Hiirihelvetissä on tosi hauskoja.


    Kaisu

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20:41

    Minullekin on tuo Ultra Calming Cleanser ollut paras puhdistusaine mitä olen koskaan käyttänyt. Nyt ostin Ultra calmin Mistin ja sekin on tosi hyvä. Selvästi se rauhoitti stressaantunutta ja punoittelevaa ihoani. Välillä kesäisin ihoni on rasvaisempi ja tulee finnejäkin mutta ei tuo Ultra calming cleanser ole silloinkaan mitenkään rasvoittava. Nykyään myös parikymppinen tyttäreni käyttää sitä ja kriittisenä nuoren naisena hänkin on Ultra Calming cleanseriin ihastunut.

    T.K

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16:26

    Jos käyttää tätä Ultra Calming cleanseria pitääkö kaikki muutkin tuotteet olla tuosta Ultra calming linjasta?

    VastaaPoista
  4. Tietysti Ultra Calming-linjan tuotteet tukevat toistensa vaikutuksia, mutta mitenkään ei ole pakko käyttää juuri niitä. Yleisintä on, että käytetään Ultra Calming cleanser ja mist ja sitten voiteet jostain muusta Dermalogican linjasta. Esimerkiksi Age Smart linjan tuotteet ovat erinomaisia Ultra Calming cleanserin kanssa ja silloin voi hoitosuihkeeksikin ottaa Age Smartin Antooxidant hydramistin.

    Inkeri

    VastaaPoista