keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Mitä eroa on Dermalogican Primerillä ja YoungBloodin Primerillä?

Moni lukija on varmaankin alkanut miettiä millä perusteella oikein kehun tuotteitamme. Viime joulua ennen hehkutin YoungBloodin Mineral Primeriä ja nyt puhun vain Dermalogican SkinPerfect Primeristä. Haluaisinkin tuoda rehellisen selvyyden tilanteeseen miksi näin kävi. Sekä YoungBlood, että Dermalogica ovat olleet omien tuotelinjojensa ehdottomat edelläkävijät. Dermalogicaa on myyty 25-vuotta ja Suomessakin yli kymmenen vuotta ja minä ja Mari olemme alkaneet käyttää sitä heti, kun se tuli Suomen markkinoille.

YoungBlood on ollut pelkästään meikkeihin erikoistunut erittäin korkealuokkainen meikkisarja, joka mullisti  mineraalipigmentti koostumuksella koko meikkimaailman. Aina, kun jompaan kumpaan näihin sarjoihin tulee jotain uutta tiedämme sen, että se tulee mullistamaan ihonhoidon, tai kosmetiikan maailmaa. Kumpikin sarja on erittäin varovainen kopioinnin kanssa, koska maailman kosmetiikka markkinat ovat valtavat ja esimerkiksi Kiina, Japani ja Korea ottavat ideoita muilta sarjoilta. Siksi sekä YB, että Dermalogica pitää uusien tuotteiden lanseerauksen salaisuutena viime tippaan saakka.

Viime syksynä YoungBlood toi markkinoille meikinpohjustusaineen nimeltään Mineral Primer ( 30ml, 73€). Tuote oli ihan uudenlainen kehitelmä enkä ollut koskaan käyttänyt mitään vastaavaa. Se oli aivan ihana ihonsiloittaja yli nelikymppisellä naisella, koska pikkurypyt ja juonteet häipyivät täysin. Itse ihastuin siihen, että se oli nopea käyttää ja edesauttoi huomattavasti meikin poispesua. Minerl Primer sisälsi hyvin ihonmyötäisiä maamineraaleja, kuten esimerkiksi piitä, joka teki tuotteesta silkkimäisen. Joissakin meikkisarjoissa oli jo ollut myynnissä vastaavia aineita, mutta ne olivat iholle vahingollisia sisältämiensä silokoonien takia. Hehkutinkin viime talvena, etten ymmärrä miten olen tullut aikaisemmin toimeen ennen tätä ainetta.

Sitten heinäkuussa tapasimme Dermalogican maahantuojan markkinointipäällikön Jenny Kolun, joka oli aivan innoissaan, että Dermalogicalle tulee uusi tuote. Olen Dermalogican maahantuojan PR-cosmeticin väen kanssa erittäin hyvissä väleissä, tai voisin sanoa meidän olevan ystäviä kolmenkymmenenvuoden takaa. Jenny ei malttanut olla näyttämättä omasta näytepussukastaan miten ihana tuote Dermalogicalle lanseerataan. Ymmärsin heti, että tuotteessa oli kaikki se sama hyöty, kuin YB:n Mineral Primerissä, mutta vielä paljon muuta. Dermalogica ei ole meikkisarja, vaan sen intressit ovat ihonhoidossa. SkinPerfect Primer oli alunperin tehty mahdollisimman ohueksi suoja-aineeksi joka suojaa auringolta, tuulelta, pakokaasuilta, huonolta ilman laadulta ja kuivuudelta. Kun nämä ominaisuudet oli saatu kokoon, niin tuotteesta oli helppo tehdä myös kaunistava tuote, ns.meikitön meikki.

Silloin, kun hehkutin YB:n Mineral Primeriä kukaan ei tiennyt, että Dermalogica kehittää jotain vastaavaa. Kaikki jotka olette ostaneet YB:n Mineral Primerin käyttäkää se ilman muuta loppuun, se on markkinoiden paras meikinpohjustusaine Dermalogican SkinPerfect primerin rinnalla. Kun valitsitte seuraavaa tuotetta suosittelisin Dermalogicaa, koska samalla saatte niitä tärkeitä suoja-aineita mitä iho Suomen ilmastossa kaipaa. Itse tulen käyttämään Mineral Primeriä tehdessäni iltameikkiä, kun en tarvitse suojaa pakkaselta tai auringolta. Toisaalta tämä oli taas aika opettavainen tapaus. Dermalogica pystyy mullistamaan kosmetiikkamaailman teknologiaa yhä uudestaan. Kun Dermalogica kehittää jotain uutta siitä tulee takuulla ylivoimaisen hyvä ja tarpeellinen.

2 kommenttia:

  1. Olen perjantaina suuntaamassa New Yorkin jossa on kyllä pakko päästä testaamaan tuota primeria edes kaupassa. Olen vasta 25-vuotias, mutta tykkään käyttää meikinpohjustajia. Minulla on jonkin verran epätasaisuuksia ja koen, että meikinpohjustajalla sekaihoni tasoittuu kivasti meikin alle.

    Semmoinen kommentti YB mineraalipohjasta, että se mukautuu kivasti oman ihon sävyyn. Olen erittäin vaalea, monille meikkisarjoille jopa liian vaalea. YB on siitä kiva, että voin käyttää myös hieman lämpimämpiä vaaleita sävyjä näyttämättä täysin suttuiselta. Sain viime viikolla kommentteja kalpeudesta (olen ollut tosi kipeänä nyt loppukesästä ja alkusyksystä) joten päätinpä sitten sipaista tällä viikolla vähän lämpimämpää sävyä naamaan. On kiva näyttää terveän hehkuvalta :)

    Ja tuo sivellinpostauksesi on niin totta! Vaikka olisi maailman parhaat meikit mutta huonot työkalut niin eihän siitä mitään tule. Varsinkin kabukiharjoissa on eroja.

    Sitten vielä sellainen juttu, että olettehan tietoisia, että useat Dermalogican tuotteet pääsivät Olivia-lehden Vuoden parhaat-listalle? Ihan mainitsemisen arvoinen juttu jos vähän nuoremmille asiakkaille tarvitsette "referenssejä".

    Satuin myös tutkimaan meikkaaja Lisa Elridgen videoblogia Youtubessa, hän on useassa postauksessa hehkuttanut Dermalogican tuotteita. Mm. putsareita, kuorintoja ja naamioita.

    Tulipas pitkä kommentti mutta sattui nyt olemaan paljon asiaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedoistasi, en todellakaan tiennyt noista Olivian jutuista ja mielelläni luen kaiken mitä Dermalogicasta sanotaan. Monet meikkaajat käyttävät hoitotuotteina Dermalogicaa ja nyt tietysti SkinPerfect Primer tulee olemaan supersuosikki.
    Youngbloodin mineraalimeikkivoiteissa on se hyvä ominaisuus, että ne toimivat monenlaisilla ihoilla. Pigmentti on niin läpikuultavaa eikä siitä jää rajoja. Riippuen siitä haluaako olla ruskettunut vai korostaa vaaleuttaa voi valita sopivan värisävyn.

    Inkeri

    VastaaPoista