keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Redness Relief sk 20 on täsmätuote couperosaan

Redness Relief (40ml 68€) voide on nopein ja tehokkain apu punoitukseen ja couperosaan. Se ei ole tarkoitettukaan kaikkien asiakkaiden suosikkivoiteeksi, vaan tehotuotteeksi yhteen ongelmaan. Suomalaisille couperosa ja punoittelu on kuitenkin huomattavasti suuremman ihmisryhmän ongelma, kuin muualla ja siksi Redness Relief on yksi myydyimpiä voiteita meidän hoitolassa.

Omasta kokemuksestani sanoisin, että lähes puolet suomalaisista ovat joskus kärsineet punakkuudesta. Noin parikymmentäprosenttia omaavat selvästi couperoottisen ihon. Couperosan syntyyn vaikuttaa meidän ilmasto, koska lämmönvaihtelut on suurin syy katkenneisiin pintaverisuoniin. Selvennän vielä, että couperosa tarkoittaa ihoa jossa on paljon laajentuneita ja katkenneita hiusverisuonia. Suomalaisten vaaleassa ihossa nämä verisuonet tulevat voimakkaasti esiin, tummempi ihoisilla ranskalaisilla ja saksalaisilla niitä ei juuri huomaisikaan.

Punoitus voi olla myös lievempää, kuin ihan couperosaa ja siihenkin Redness Relief auttaa. Couperosa ei synny hetkessä, vaan se on monien vuosien tulos ja siksi sitä pitäisi hoitaa ajoissa. Couperosa alkaa satunnaisena punoitteluna ja kuumotteluna poskipäillä ja nenänpäässä. Ulkoilun ja saunan jälkeen punoitus on voimakasta ja kesällä se saattaa olla ensin poissa ja näkyä vain talvella. Talvella voimakas lämmönvaihtelu ulkoilman ja sisäilman välillä aiheuttaa tämän punoittelun. Silloin, kun couperosa on vasta alkamassa punoitusta ei juurikaan ole ilman näitä jyrkkiä lämpötilaeroja. Voimakkaassa couperosassa iho on punakka kesät talvet ja myös aurinko pahentaa ilmiötä.

Redness Relief on hoitovoide päiväkäyttöön, joka vähentää punoitusta ja suojaa ihoa auringolta ja ulkoilman ärsytykseltä. Siinä on aurinkosuoja kaksikymmentä mikä on juuri sopiva Suomen aurinkoon. Voidetta voi käyttää jatkuvasti, joka päivä ja näin tuleekin tehdä jos iholla on jo selvää couperosaa. Silloin, kun on lievempää punoitusta Redness Relief voi olla käytössä esimerkiksi vain talvella, tai niin kauan kun punoitusta näkyy. Yleensä noin parin kuukauden käytön jälkeen voiteen teho alkaa näkyä ja punoitus vähenee. Redness Relief voiteella on myös ennalta ehkäisevä vaikutus. Sitä kannattaa käyttää silloin, kun joutuu vaativiin olosuhteisiin, jotka voivat couperosaa aiheuttaa. Suomen talvessa parinkymmenenasteen pakkasilla kaikki ihotyypit hyötyvät tämän voiteen käytöstä. Voide sopii yhtä hyvin miehille, kuin naisillekin. Meillä se on ehdottomasti suosituin tuote miehillä.

9 kommenttia:

  1. Anonyymi16:09

    Käykö Redness relieff voide tuon YB:n mineraalimeikin alle?

    VastaaPoista
  2. Redness Relief on todella hyvä meikinalusvoide, koska se jättää ihan mattapinnan. Nyt tuo uusi SkinPerfect Primer on oikein hyvä myös Redness Reliefin päälle, se tekee lisäsuojaa ja siloittaa ihoa ennen meikkiä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16:26

    Minkä ikäinen voi alkaa käyttämään Redness Relief voidetta? Tyttäreni on 16v ja harrastaa hiihtoa ja urheilua muutenkin. Itselläni couperosa varmaankin alkoi jo hänen iässään, kun en hoitanut ihoani millään tavalla. Itse käytän tuota voidetta ja olen todella tyytyväinen. Oma ihoni on myös kuiva, niin käytän Redness relief voiteen alla hydrating boosteria, kai se sopii silläkin tavalla?

    Kirsti

    VastaaPoista
  4. Ihan pikkulapsille en Redness Reliefiä suosittele, mutta yli 12-vuotiaat voi sitä käyttää. Tyttärellesi se olisi erinomainen ennalta ehkäisemään couperosaa. Kaikki boosterit ovat käyttökelpoisia Redness Relifin alle, Skin Hydrating booster on oikein hyvä kosteuslisä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi15:53

    Ukkoni naamavärkki taitaa olla jo acnerosacea vaiheessa, kun välillä nousee pieniä mätäpäitä poskille ja nenään. Arvauskeskukseen en häntä saa. Voiko tuota Redness rasvaa käyttää vielä siinä vaiheessa, vai onko siitä enää mitään apua?

    VastaaPoista
  6. Anonyymi16:21

    Mitä suosittelet couperosa iholle saunaa varten? Onko tämä Redness relief hyvä? Olen myös käyttänyt multivitamiini naamiota saunassa ja sekin tuntuu ihan hyvältä. Onko Thermofoliant kuorinta liian voimakas lievään couperosa ihoon?

    Tarja

    VastaaPoista
  7. Redness Relief voidetta voi käyttää, vaikka ruusufinni olisikin jo puhjennut. Toisille se auttaa hyvinkin ja pahin vaihe rauhoittuu, mitään haittaa siitä ei ainakaan ole ja iho saa siitä hyvän suojan.
    Saunaan kannatta laittaa joko tuo Multivitamin Power Recovery naamio tai Barrier Repair. Redness Relief ei ole paras vaihtoehto, mutta hätätapauksessa sekin käy. Jos posket ovat hyvin herkät ja muuta ei ole, niin Redness Relief on tyhjää parempi.
    Suosittlen ihan kaikille, jos saunoo usein käyttäisi Barrier Repairia löylyssä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  8. Anonyymi19:41

    Hei! Olen jostain kuullut, että saunaan voi myös laittaa climate control huulivoidetta couperosa kohtiin!? Toimiiko se?

    VastaaPoista
  9. Hienoa, kun muistutit asiasta unohdin sen kokonaan. Aikaisemmin oli paksumpi ulkoilusuojapuikko nimeltään myös Climate Control ja se oli ensisijainen suoja saunaan. Se iso puikko kuitenkin jäi pois, koska sitä ei ostettu kun Suomessa. Tämä Climate Control huulirasva on ihan samaa ainetta ja todella hyvä suoja saunaan.

    Inkeri

    VastaaPoista