keskiviikko 3. lokakuuta 2012

SkinPerfect Primer hurmaa asiakkaat!

Olen taas kerran tosi tyytyväinen, kun olen aikanani valinnut Dermalogican hoitosarjan. Vuosien varrella on osoittautunut, että Dermalogica on varsinainen kosmetiikkamaailman edelläkävijä. Nämä viimeisimmät tuote lanseeraukset Age Reversal Eye Complex ( 15ml 78€), Overnight Repair Serum ( 30ml, 98€) ja nyt tämä uusi SkinPerfect Primer( 22ml 77€) ovat täysin omaa luokkaansa. Kosmetiikan kanssa ikäni työtä tehteenä tunnen taas suurta intoa, kun pääsen ihan uudellaisen tuotteen kanssa tekemisiin. Huomasin myös, että Mari oli aivan tohkeissaan innostuksesta. Tuntuu tosi kivalta, kun työntekijäni ja työkaverini on niin sitoutunut omaan työhönsä ja motivoituu silminnähden, kun saa uutta tietoa. Huomasitte varmaan, että hän kirjoitti blogijutun heti maanatai-iltana lanseeraustapahtumasta tullessaan. Työhönsä sitoutuneena hän viitsi käyttää omaa vapaa-aikaansa kertoakseen asiakkaille uusimmat tietonsa.

Tässä parissa päivässä olen jo huomannut, että SkinPerfect Primer on niin täysin erilainen, kuin mikään aikaisempi tuote, että kaikki asiakkaat hurmaantuu siihen. Meille suomalaisille se myöskin on erittäin tarpeellinen, koska ihon suojaamisen tarve on niin suuri. Dermalogican johtoajatus on aina ihon terveys ja hyvinvointi, siksi se on etusijalla myös SkinPerfect Primerissä. Sen lisäksi SkinPerfect Primerissä on selvä ihoa kaunistava vaikutus.

SkinPerfect Primeriä voi käyttää aivan kaiken ikäiset koska siinä ei ole elvyttäviä raaka-aineita, vaan suojaavia. Tuote sopii myös kaikille ihotyypeille, myös rasvoittuva iho hyötyy tuotteesta, koska se sitoo öljyisyyttä. SkinPerfect Primer ei kuitenkaan korvaa mitään kosteusvoiteita, vaan sen alla pitää ehdottomasti olla ihotyypin mukainen kosteusvoide. Aamulla, kun levitin tuotetta se sulautui ihoon todella nopeasti ja meikkiä voi heti alkaa levittämään sen päälle. Tuotetta voit käydä ostamassa hoitolassa, tai tilata sähköpostilla. Tilauksen voit tehdä sähköpostiosoitteeseen info@kauneushoitolainkeri.fi . Verkkokauppaan saamme SkinPerfect Primerin myyntiin parin viikon aikana. Muista, että emme veloita postikuluja, kun tilaat meiltä ja saat runsaasti näytteitä mukaan.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi20:30

    En voi muuta, kuin myöntää, että tuo SkinPerfect Primer saa vipinää naisiin. Kerroit, että Mari oli täpinöissään ja itse olet innostunut. Työkaverini oli käynnyt eilen sen ostamassa ja kehuskeli sitä aamulla. Työvuoron loputtua sain minäkin sitä kokeilla ja ajattelin huomenna poiketta ostoksille. Mutta ehdin minäkin siitä toohottaa, kun näin sisareni, niin suu vaahdossa kyselin, että huomaatko kun ihoni melkein hehkuu. Tulee siis ainakin hyvä mieli, kun innostuu jostain ja kyllä ihoni näyttikin hyvältä.

    Liisa

    VastaaPoista
  2. Anonyymi09:57

    Laitoin sitä nyt aamulla ekan kerran. Piti oikein peilailla moneen kertaan, kun iho näytti niin hyvältä.
    Siis minäkin olen hurmaantunut!

    VastaaPoista