lauantai 27. lokakuuta 2012

Tarjouspakkauksia kosteusvoiteista löytyy vielä

Jos käytät jotain Dermalogican peruskosteusvoidetta Active Moist (100ml 76€), Skin Smoothing Cream (100ml 80€) tai Intensive Moisture Balance ( 100ml 85€ ), niin nyt kannatta täydentää varasto, tai ostaa vaikka joululahjaksi.  Ostaessasi 100ml tuubin, niin saat kaupan päälle 34€ arvosta matkapakkauksia.

Kaupan päällisinä on kaksi tuotetta, vanha tuttu supersuosikki Daily Microfoliant ja aivan uusi Solar Defence Booster. Daily Microfoliant on kaikille ihotyypeille tarkoitettu mikrokuorinta ja varmaan kaikki asiakkaamme ovat käyttäneet sitä joskus. Suosittelen, että tätä Daily Microfoliant kuorintaa käytetään joka toinen, tai joka kolmas päivä. Sehän ei pidä yhtään vaikutta iholla, vaan sillä vain pestään iho. Kuka ei vielä tuotetta tunne saa loistavan tilaisuuden ottaa se käyttöön kosteusvoiteen kylkiäisenä. Tuo matkapakkaus riittää noin 15 käyttökertaa.

Aurinkosuojatuote Solar Defence Booster  sk50 ei ole vielä edes myytävänä, mutta nyt sitä voi kokeilla käytännössä. Tarkoitus on, että kaikista Dermalogican voiteista saa aurinkosuojavoiteen lisäämällä siihen Solar Defence Boosterin sk 50. Tietysti tuntuu hiukan hullulta puhua aurinkosuojasta, kun pimeys on vallinnut jo kuukausi tolkulla. Ei nyt kuitenkaan unohdeta, että jo viikon päästä voi maa olla valkonen. Säteily puhtaasta lumesta on monin kertainen verrattuna Euroopan suurkaupunkeihin missä auriko säteilee vain taivaalta käsin. On siis ihan kiva, kun pääsee kokeilemaan uutta tuotetta matkapakkauksesta.

Tarkoitus tulee olemaan, että nämä Dermalogican suursuosikki kosteusvoiteet toimisivat myös auringon suojatuotteena. Sekoittamalla pieni määrä Solar Defence Boosteria voiteen joukkoon saat voiteesta noin 20-25 suojakertoimellisen voiteen.
Nyt, kun käyt ostoksilla joko meillä, tai verkkokaupassa saat automaattisesti tämän pakkauksen, kun tilaat jonkun näistä kosteusvoiteista. Uskon, että pakkauset riittää lokakuun loppuun, mutta sitten ne alkaa loppumaan. Kerron vielä, että nyt, kun SkinPerfect Primer on myynnissä laitamme jokaiseen lähettämäämme paketin mukaan siitä näytteitä ja tietysti myös runsaasti muita näytteitä. Ja postimaksujahan me emme veloita.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi20:00

    Solar Defense Booster oli ihan huipputuote, kun olin Singaporen auringossa viikon verran. Tuo pikku koko riitti juuri sellasen kymmenen päivää, vaikka laitoin sitä aika runsaasti. Ihoni ei yhtään palannut, edes nenästä tai decolteesta. Rasvoittuva ihoni näytti myös tykkäävän. Sekoitin boosterin Active moistin joukkoon ja se imeytyi ihan hyvin ja iho pysyi siistin näköisenä koko päivän.
    Kerrot varmaan sitten, kun sitä tulee myyntiin asti. Aivan varmasti alan käyttämään boosteria vakituisestikin.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla kommetteja miten tuotteet toimii käytännössä. Suomessa, kun ei tällä hetkellä tuota aurinkosuojaa paljon pääse testaileen, niin mukava kuulla, että helteessä se toimii hyvin.

    Inkeri

    VastaaPoista