tiistai 23. lokakuuta 2012

Tuotteet talven torjuntaan!

Ihon hoitoa pitää tehostaa juuri nyt, jos aikoo säästyä talven rasittavilta vaikutuksilta. Kuivalle iholle tämä vuoden aika on pahin, mutta jokaiselle iholle sisälämmitys aiheuttaa kuivumista. Kaikkien siis kannattaa käydä läpi ihonhoitotuotteensa ja tarkistaa onko kosteuttavia hoitoaineita hoitosuunnitelmassa mukana. Iltalehden otsikot lupasivat loppuviikolle jo pakkasta ja lunta ihan tänne Etelä-Suomeenkin. Sisälämmitys on ollut jo pari viikkoa päällä ja siihen, kun lisätään pakkanen, niin iho tarvitsee aivan varmasti lisää kosteutta.

Varma valinta ihan kaikille ihotyypeille on Skin Hydrating Booster ( 30ml 93€), jokainen ihotyyppi hyötyy tästä kosteuttavasta tehotipasta. Skin Hydrating Booster on siksikin hyvä tuote, että se käy silmienympärillekin. Monella pahin reaktio kuivumiseen onkin silmänympärysten  rohtuminen. Niille rohtumisen ennalta ehkäisy on erittäin tärkeää, jos tässä vaiheessa talvea luomet rohtuvat rikki voi olla vaikeaa korjata tilannetta ennen ensi kevättä. Skin Hydrating Boosteria käytetään aamulla ja illalla suoraan puhtaalle iholle ja sitten voiteet levitetään sen päälle.

Moni asiakkaamme käyttää 24 tunnin voiteena Intensive Moisture Balancea ( 100ml 85€, 50ml 59€), mutta kuiva ihoisen kannattaa ottaa sen rinnalle ainakin yövoiteeksi Super Rich Repair ( 50ml 126€). Kuivalla iholla Super Rich Repair käy myös 24 tunnin voiteena tammi-helmikuussa, kun pakkanen on pahimmillaan. Se on täyteläinen ravintorikas voide, mutta hyvin imeytyvä ja sopii myös meikin alle. Itse siirryin Super Rich Repairiin jo pari viikkoa sitten ja käytän sitä nyt jo yötä päivää, eikä se ole yhtään liian rasvainen. Uusi SkinPerfect Primer( 22ml, 77€) on muuten aivan ihana levittää Super Rich Repairin päälle.

Barrier Repair ( 40ml 62€)on talvitakki iholle ja siitä hyötyy kaikki ihotyypit. Barrier Repair on aivan ainutkertainen tuote ja ihanteellinen meidän ilmastossa. Se sisältää mineraaleista saatua luonnon silikaattia, samaa raaka-ainetta, kun SkinPerfect Primerkin. Barrier Repair levitetään päällimmäiseksi kosteusvoiteiden päälle antamaan suojaavan pinnan iholle. Hiihtoa, tai muuta talven ulkourheilua harrastavalle Barrier Repair on aivan välttämätön apu estämään couperosaa ja kuivumista. Barrier Repairia käytetään myös yöllä, koska se sitoo ihon omaa kosteutta ja estää sen haihtumista. SkinPerfect Primer on tosiaan hiukan samanlainen, kuin Barrier Repair ja suosittelen, että alle 10 asteen pakkasessa SkinPerfect Primer yksinään, ilman meikkivoidetta riittää suojaamaan pakkaselta. Sitten, jos SkinPerfect Primerin päälle levittää meikin, esimerkiksi Youngbloodin mineraalimeikin ihon suoja lisääntyy huomattavasti ja tunnin ulkoilu alle parinkymmenen pakasasteen kelissä menee ihan hyvin.

Barrier Repair on kuitenkin se Dermalogican paras pakkassuoja ja se käy myös miehille. Suosittelen, että ihan kaikki ihotyypit ottavat Barrier Repairin talvella käyttöön ja se laitetaan voiteiden päälle sekä, aamulla, että illalla. Se estää myös kosteuden haihtumista ja on kuivalle iholle tärkeä apu talvella. Se on syytä muistaa ettei Barrier Repair suojaa paleltumilta, vaan pakkasilman muilta haitta vaikutuksilta.

7 kommenttia:

  1. Anonyymi20:04

    Olen hyvin kuiva ihoinen, mutta vasta 28v. Onko liian aikaista aloittaa Super Rich Repairin käyttö?
    Jonna

    VastaaPoista
  2. Hei Jonna!

    Voit ihan hyvin käyttää Super Rich Repairia ainakin öisin. Jos tuntuu, että se imeytyy tarpeeksi hyvin myös päivällä, niin käytä se päivävoiteenakin. Super Rich e niinkään ole mikään elvyttävä ryppyvoide, vaan kuivalle ja ohuelle iholle ravintorikas hoitovoide.

    Inkku

    VastaaPoista
  3. Anonyymi15:11

    Ostin viikko sitten SkinPerfect Primerin ja se on aivan ihana tuote. En ole edes meikkivoidetta laittanut, kun tuntuu että se tasoittaa riittävästi. Unohdin kuitenkin kysyä voiko sitä laittaa silmien ympärille?

    VastaaPoista
  4. Kiva, kun kerrot kokemuksiasi uudesta SkinPerfect Primeristä. Kertokaa muutkin mitä olette siitä tykänneet. Sitä voi levittää myös silmienympärille ja se on tosi hyvä suoja kyynelnesteeltä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Kävin New Yorkin reissulla Dermalogica Skin Academyssä ostoksilla ja ihmettelemässä muutenkin. Tuli hankittua mm. Primer ja onhan se tosi hyvä. Oma iho kaipaa sen verran järeitä peitetoimenpiteitä ettei primer pelkästään riitä minulle meikiksi, mutta mineraalipohjan alla on kyllä tosi hyvä. Iho näyttää kuulaalta ja heleältä mutta kuitenkin mukavan mattaiselta eikä yhtään öljyiseltä. Super Rich Repairista sen verran, että laitoin sitä saamastani näytepussukasta kotimatkan jälkeen piristämään pitkän lennon väsyttämää ihoa ja toimi ihan hurjan hyvin. Lennon ajan ruiskin Antioxidant Hydramistiä josta ostin matkakoon ihan vain lentomatkoja varten. Dermalogicalla on kyllä ratkaisut useimpiin iho-ongelmiin :)

    VastaaPoista
  6. Kiva kuulla, että olet saanut avun Dermalogican tuotteista. Pidän niitä ehdottomasti markkinoiden parhaina tuotteina. Silloin, kun iho kaipaa peittämistä, niin SkinPerfect Primer ei siihen riitä. Se kuitenkin on meikinpohjusteena oikein hyvä, koska meikkivoide levittyy tasaisemmin ja pysyy mattapintaisena. Myös siinä on ihana siloittava vaikutus pikkurypyille.
    Antioxidant Hydramist on todella hyvä lentomatkoilla, siitä täytyy, vain hankkia matkakoko. Iso koko on liian iso eikä sitä saa viedä matkustamoon. Finnairin lentoemännät käyttävät Antioxidant hydramistiä, koska se on niin tehokas. Varmaan myös siksikin, että Dermalogican maahantuojan toisen omistajan mies on Finnairin lentäjä. Saamme paljon tosi tärkeää palautetta, miten tuotteet vaikuttaa, kun iho joutuu ääriolosuhteisiin.

    Inkku

    VastaaPoista
  7. Anonyymi22:02

    Et ole pitkään aikaan kirjoittanut Overnight Repair Serumista mitään, eikö se olisi juuri tähän hetkeen sopiva? Tuleeko liian paljon hoitoaineita, jos käytän Overnight Repar Serumia yöksi ja sen päälle Super Rich Repairia.
    Täytyy vielä paljastaa, että sain tuon Overnight Repair Serumin mieheltäni lahjaksi pari viikkoa sitten. Hänelle jäi se niin hyvin mieleen, kun luemme niistä sinun kissoistasi Hiirihelvetti blogista ja joku niistä kehui tätä ryppytököttinä. Hän halusi ehdottomasti lahjoittaa minulle ryppytököttiä ja toisena lahjanantajana oli Reetu kissamme.

    Reetun äiskä

    VastaaPoista